HCL.HR

Rage 2 je prepun pucnjave i pokvarenih zubi

Zoran Žalac 11.08.2018.   •   5 komentara


Novih sedam minuta gameplayja iz pucačine Rage 2 demonstrira nam s kakvim ćemo se arsenalom boriti te kako ćemo napadati konvoje vozila.

Može se reći kako je ekipa Bethesde opasno zaprijetila ostalim izdavačkim kućama koje vladaju žanrom FPS-a. Uz Doom Eternal, Rage 2 i Fallout 76 (koji je tehnički pucačina), ova se tvrtka prometnula u pravu tvornicu nabrijanih pucačina. Doom Eternal smo vidjeli jučer pa je sada red da spomenemo podjednako ludi Rage 2.

U demonstraciji te igre na QuakeCon 2018 konvenciji fokus je bio na konvojima koje ćemo morati onesposobiti. Svaka će banda imati svoje unikatne pokretne tvrđave, koje će imati nekoliko obrambenih vozila i različite zamke za otežavanje posla samom igraču. Jednom kad uništimo konvoj, nedugo nakon toga pojavit će se još snažniji.

Osim dionica s konvojima, prezentiran je i arsenal oružja kojim ćemo tamaniti različite bande. Jednim su dijelom to oružja koja smo u Rageu već vidjeli, ali su poboljšana, poput wingsticka s kojim sada neprijatelje možemo gađati i kada su izvan našeg vidika.

Komentari (5)

  • alen1990

    11.08.2018 - 12:00

    Izgleda prekrasno.

  • zsarcevic

    11.08.2018 - 12:14

    Izgleda dobro. Igrao sam prvi dio i u pocetku me se nije dojmio ali kad sam ulozio malo vremena igra je bila dosta zadovoljavajuca ?

  • L3gi0naR

    11.08.2018 - 14:46

    Ti kombiji su preslika iz igre Mad Max gdje se isto trebalo uništiti vozila na ruti i onesposobiti dostavu goriva.Vidi se da je to djelo Avalanche Studija.

  • 312AE

    11.08.2018 - 15:25

    Svidja mi se, veselim se ovoj igri. Sam se nadam da budeš stvarni malo više bad ass, očem se osječati močno. Igral prije koji mjesec Rage the scorchers DLC, da se malo prisjetim igre, dobro igral sam na hard, ali mi je zapelo za oko kak je uvjek premalo municije, pogotovo one specijalne, neprijatelji su pa izdržljivi da je to nenormalno, checkpointi su isto ne baš dobro postavljeni, ako umreš nekad moraš dosta doga ponavljati. Oču baš kak i u videu letjeti po kampu i napucavati sve živo, a ne da s sačmaricom trebam 10 put pucati u neprijatelja da padne,iako sam metar od njega.

  • SanKa

    17.08.2018 - 13:06

    predivno izgleda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?