HCL.HR

Rainbow Six Extraction nije mrtav, igra dobila novi mod haluciniranja

Lovro Maroševac 13.05.2022.   •   4 komentara


Krizno stanje na snazi je u Rainbow Six Extractionu. Novi vremensko limitirani događaj natjerat će igrače da se zapitaju što je stvarno, a što im se pričinjava.

Rainbow Six Extraction izašao je u prvom mjesecu ove godine i pokupio solidne ocjene. U našoj recenziji, između ostalog, naveli smo i to da nismo sigurni hoće li igra ikome ostati u osjećaju za 10-ak godina, ako ne i manje. Ubisoft se očito trudi činiti upravo to – podsjeća igrače da ova igra postoji i dobiva besplatne sadržaje te da radi toga imaju razlog povratka.

Jedan od tih besplatnih sadržaja (i drugi sveukupno) nakon izlaska spomenutog naslova je jučer stigao u igru. Nightmare Fog je vremensko limitirani događaj koji će na snazi biti do 2. 6. ove godine. Kako se navodi u opisu, nova prijetnja stigla je u svijet R6 Extractiona te igrači sada moraju biti još više oprezni i pažljivi. Novo prijeteće vanzemaljsko biće ispušta ljubičastu maglu koja utječe na razinu neurotoksičnosti kod operativaca. Što se razina neurotoksičnost više diže, to je veća šansa za halucinacijama.

S pojavom ovog događaja je u igru stigao novi neprijatelj – Protean Vigil. Iako je Nightmare Fog vremensko limitirani event, Protean Vigil će ostati u igri i nakon što ono prođe. Za slučaj da niste zaigrali Extraction i ne znate o kakvom je neprijatelju riječ – Protean je najjači vanzemaljski parazit u igri koji oponaša operativce i dobiva njihove moći.

U igri je također dostupno i novo REACT Tech oružje – REACT Rush Pistol. Riječ je o pištolju koji u Rainbow Six Siegeu koristi Doc, a funkcionira na način da obnavlja zdravlje operativaca. U R6 Extractionu je izmijenjen pa će umjesto zdravlja na 15 sekundi dati povećanje brzine i neranjivost. Također se navode nove studije za istražiti i nagrade koje dolaze uz rješavanje istih te dodatak Prestige levela i nagrada vezanih uz to.

Komentari (4)

  • Iron666

    13.05.2022 - 10:27

    Brutalna igra… kao i Back4Blood… al za izbjeć xd

  • trotoar222

    13.05.2022 - 10:57

    Generično, isfucano, neinovativno, neimerzivno – Ubisoft

  • DjokaBA

    13.05.2022 - 13:20

    Predvidjali smo mu brzu propast i to se ostvaruje koliko vidim.

  • marko1106

    13.05.2022 - 19:32

    Ja nemam pojma kakva je to igra. Ev do sada nisam ni gameplay na YouTubeu pogledao. Cim vidim Ubisoft jednostavno prođe želja za icim. I AC Ragnarok je sad 200kn i nekako mi se ne da kupovati ako je isti ili slican odiseyu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?