HCL.HR

Izgleda da uskoro kreće testiranje Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 17.03.2021.   •   2 komentara


Šuška li se šuška među redovima naslova smještenog u svijet Rainbow Six Siegea. Nekoliko igrača zaprimilo je email poruke koje tvrde da su primljeni na beta testiranje spomenute igre.

U proteklih nekoliko mjeseci dobili smo ponešto informacija o spin-off igri Rainbow Six Siegea. Od mogućeg nagađanja izlaska do eventualne promjene imena, no ništa konkretno. Nedavno je na Redditu čak procurio kratki prikaz gameplaya.

Iako je Rainbow Six Parasite postao privremeni naziv igre, Quarantine se i dalje navodi na službenim stranicama. Upravo na tim stranicama osvanule su prijave za beta testiranje igre. Sve što trebate napraviti je otići na službenu stranicu ovog naslova, registrirati se i odabrati platformu na kojoj igrate.

Navodno, nekim prijavljenim ljudima već su počele stizati pozivnice za pristup beta testiranju. Testeri su primorani potpisati dogovor s Ubisoftom u kojem će imati zabranu snimanja i slikanja gameplaya. Dobre su ovo naznake da je dolazak spomenute igre praktički iza ugla, a ne bi nas čudilo da u narednim tjednima saznamo i točan datum izlaska.

Rainbow Six Quarantine kao takav najavljen je u šestom mjesecu 2019. godine. Trebao je izaći 2020., no pandemija koronavirusa odgodila je izlazak igre na neodređeno vrijeme. U financijskom izvješću tvrtke Ubisoft, rečeno je da se iz francuske kompanije nadaju izlasku ovog naslova do kraja devetog mjeseca.

Komentari (2)

  • Terox

    17.03.2021 - 15:12

    Prijavih se već od početka prijava, nadam se dobit betu. Igra bi mogla bit jako, jako dobra, outbreak je bio superfun, ali prekratak.

    • Lovro Maroševac

      @Terox, 17.03.2021 - 15:47

      Ako je vjerovati onom procurenom gameplayu, mogli bismo dobiti produženu Outbreak priču. Nadam se samo da će zadatke promijeniti, da neće biti potpuno isti kao u tom modu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?