HCL.HR

Na tjedan dana besplatno možete zaigrati Rainbow Six: Siege

Lovro Maroševac 02.09.2022.   •   1 komentara


Ususret novoj sezoni Brutal Swarm, ponovno je započeo besplatni period igranja Rainbow Six Siegea koji traje punih tjedan dana.

Tradicionalnom politikom besplatnog isprobavanja Ubisoft ponovno nudi mogućnost igranja jednog od svog najuspješnijih naslova. Nova sezona samo što nije stigla, a ususret njoj bit će dostupno besplatno igranje Rainbow Six Siegea.

Ono je već započelo i to tijekom jučerašnjeg dana. Trajat će sve do 8. 9., a igrači će u tom periodu moći isprobati mane i vrline ovog multiplayer naslova. Sav napredak koji ostvarite tijekom ovog probnog igranja bit će prenesen u punu verziju igre jednom kad ju kupite. Ako isprobate R6 Siege i odlučite se za kupovinu, tu ste u dobitnoj kombinaciji – igra je na akcijskom popustu od 67% i može se nabaviti za nešto manje od 10 eura.

Dobar je ovo uvod za igru čija nova sezona je iza ugla. Brutal Swarm stiže 6. 9. i donosi novog operativca Grima te mapu Stadium Bravo. Grim će se nalaziti na strani napadača i sa sobom nosi robotske pčele koje može ispaliti gdje god hoće, čime pomaže svojem timu da otkrije mjesto skrivanja protivnika.

Sedma godina Rainbow Six Siegea polako ulazi u svoju pretposljednju sezonu. Upravo je Year 7 bio pun pogodak za igru u kojoj se dogodilo puno dobrih stvari i promjena. Većina igrača smatra da su ovogodišnja ažuriranja igru “uzdigla iz mrtvih” te joj vratila onaj stari sjaj i žar. Bilo kako bilo, novi period besplatnog igranja je ovdje i na vama je da odlučite paše li vam igra ovakvog tempa ili ona ipak nije za vas.

Komentari (1)

  • Rastmahatta

    02.09.2022 - 13:23

    Mmmmmmmm, ne hvala. Imamo Ready or Not 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?