HCL.HR

Rainbow Six Siege ipak neće ostati bez kontroverznog sadržaja

Pero Mlinar 21.11.2018.   •   2 komentara


Planovi da se Rainbow Six Siege izda u Aziji tražili su određenu cenzuru u naslovu, no taj je problem riješen jednostavnom diobom.

Početkom mjeseca Ubisoft je završio u jednoj od pikantnijih vijesti nakon što je objavljeno da iz Rainbow Six Siegea planiraju izbaciti “kontroverzni” sadržaj. Reference na krv, seks, drogu i kockanje planirali su ukloniti svima kako bi se igra mogla prodavati i u Aziji.

Ta ideja nije bila prihvaćena najbolje pa su igrači velikim dijelom smatrali da bi Azija trebala dobiti zasebnu verziju, dok bi redovne verzije i dalje ostale necenzuriranima. U Ubisoftu su se usprkos tome isprva odlučili za izdavanje jedinstvene globalne verzije.

Danas se od te globalne verzije, vjerojatno pod pritiskom zajednice, ipak odustalo. Kako je tvrtka već započela s uvođenjem cenzure, objavljeno je da će sve promjene iz zapadnjačke verzije biti maknute te da će ona u budućnosti ostati necenzuriranom.

Kako se kroz nekoliko dana očekuje veliko ažuriranje Operation Wind Bastion i početak nove sezone, igrače se moli da ostanu strpljivi ukoliko u početku naiđu na neke probleme – kao što je, recimo, neka zalutala cenzura. Takve bi stvari trebale biti ispravljene ubrzo, uvjeravaju u Ubisoftu.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Marosh

    21.11.2018 - 23:08

    Sezona izlazi za dv tjedna, ne kroz nekoliko dana.

    • Kr4t0s

      @Marosh, 22.11.2018 - 08:23

      Dva tjedna je 14 dana, znači za par dana.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?