HCL.HR

Rainbow Six Siege ujedinit će igrače na konzolama od 2022.

Lovro Maroševac 13.06.2021.   •   5 komentara


Na sinoćnjem Ubisoft Forwardu predstavljen nam je plan oko opcije cross-playa za Rainbow Six Siege.

Ubisoft je na sinoćnjoj prezentaciji predstavio plan za budućnost Rainbow Six Siegea. Spomenuti naslov bi kroz planove francuske kompanije trebao dobiti nekoliko noviteta koji će ujediniti brojne igrače na različitim platformama.

Najavljeno je da će Rainbow Six Siege u ranijoj fazi 2022. godine dobiti opciju cross-playa na PlayStation i Xbox konzolama. Iako su neki igrači na test serverima pronašli naznake koje govore da bi cross-play trebao biti omogućen između PC-a i konzola, to se na kraju ipak neće dogoditi. Također, tijekom tog perioda, cross progression među svim platformama trebao bi doći u live verziju igre, što znači da će igrači na konzolama moći prenijeti svoj učinak na PC i obrnuto.

Što se tiče cross-playa na računalima, ono će također tamo biti dostupno i to već ubrzo. PC igrači će od 30. 6. moći zaigrati zajedno s igračima na cloud gaming platformama kao što su Google Stadia i Amazon Luna. Prijenos ostvarenog napretka u igri od istog će datuma biti dostupan i među spomenutim platformama.

Ono što je još važno napomenuti, nova sezona dolazi u punu verziju igre 14. 6., a već znamo da će nas dočekati nova operativka Thunderbird i prerada mape Favela. Bilo je tu još govora i o nekim promjenama koje čekaju igrače u trećoj sezoni, ali više će se znati tik pred njen izlazak.

Komentari (5)

  • Ovcaodnovca

    13.06.2021 - 13:05

    FPS izmedu PCa i konzola nema smisla, jer je iste puno lakse igrat na PCu nego konzolama. tako da igraci na PCu u mreznoj igri imaju dosta prednosti.. nag kontrolerom

    • Agent

      @Ovcaodnovca, 13.06.2021 - 13:52

      A ovisi kolko veliki aim assist je na konzolama

    • gretharth

      @Agent, 14.06.2021 - 12:16

      Konzola nema aim assist, ima samo malo drugaciji recoil i to je to, ali nikako aim assist. A sto se tice moguceg cross-playa izmedju pc-a i konzola, tak i tak 80% igraca u plat and above igra na MNK(trenutno najveci problem na konzolama uz ddos)

    • vragec25cro

      @gretharth, 14.06.2021 - 14:04

      Kako nema?U nekim igrama čak možeš podesiti i jačinu aim assista.

    • Skoropazao665

      @Ovcaodnovca, 13.06.2021 - 21:47

      Pa u ovom slučaju samo konzole bez PC igrača

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?