HCL.HR

Rainbow Six Siege dijeli se gratis u podosta komičnoj promidžbi za PS Plus

Pero Mlinar 20.02.2019.   •   7 komentara


Rainbow Six: Siege nudi se gratis kako bi se igre pokušalo pridobiti na nabavu PS Plus pretplate, ali malo je vjerojatno da će se među njima naći oni za koje ta ponuda vrijedi.

Ima li nekoga tko se nije, za svih ovih silnih godina što na tržištu imamo PlayStation 4, nijednom odlučio na kupnju pretplate na PlayStation Plus? Ali baš nijednom? E, taj onda ima sreće.

Nakon vikenda tijekom kojega je Rainbow Six Siege bio besplatan za igrače na toj konzoli, na stranicama PlayStation trgovine osvanula je danas jedna nova zanimljiva ponuda vezana uz taj naslov. Naglašavam ovo zanimljiva, jer pazite, Rainbow Six Siege trenutno se, do 29. 2., tamo dijeli gratis uz godišnju pretplatu na PS Plus. Zgodna stvar, morate priznati, ali nije to samo po sebi toliko bitno. Ima tu još nekih uvjeta koje je potrebno zadovolji i koji zapravo daju draž čitavoj situaciji.

Za svoju “besplatnu” kopiju trebate tako kupiti dvanaestomjesečnu pretplatu na PlayStation Plus u iznosu od 438 kuna. Ali nije to dovoljno, pa se sad vraćamo na one sretnike iz prvoga paragrafa. Možete vi kupiti dvanaestomjesečnu pretplatu na PlayStation Plus i svejedno nećete dobiti ništa gratis, osim u slučaju da nikada prije niste kupovali pretplatu. Ako ste tek koristili besplatni period za isprobavanje, to vam je oprošteno. Onda možete preuzeti igru. U suprotnom, od toga ništa.

Ima zapravo jedna finta kojom se možete poslužiti, u tom slučaju. Uvijek vam je dozvoljeno napraviti novi račun pa kad na njemu preuzmete Rainbow Six Siege, možete ga u opcijama namjestiti kao primary račun (Settings) > [Account Management] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate]. Time ćete dobiti mogućnost da tu igru igrate na svim računima na toj konzoli.

Tako da da, akcija je i dalje smiješna, ali možete izvući nešto iz nje – ako vas baš zanima.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Mah

    20.02.2019 - 09:36

    Da samo kaj u slučaju da se koristi ta ‘finta’ onda nam istječe ps + pretplata na dva računa…
    Super ako je na primarnom acc pretplata pri kraju ali ako nije onda potrošiš 438 kn samo za ovu igru

  • Mah

    20.02.2019 - 09:40

    ” finta ” koja je korisna samo ako je ps+ pri kraju, u suprotnom ostaju dvije pretplate koje istječu

    • Mah

      @Mah, 20.02.2019 - 13:32

      Gdje je brisanje komentara dok mi treba

  • vragec25cro

    20.02.2019 - 10:17

    Ima.

  • Head Hunter

    20.02.2019 - 10:54

    Najače od svega mi je što se više isplati kupiti ps plus na 1 mj nego na 3mj… Popust na količinu u tom slučaju je da je cijena na 3 mj skuplja nego na 1 mj… Bravo Sony!! Možda se pokušavaju sada iskupiti sa ovime.

  • Dragan[MKD]

    20.02.2019 - 13:36

    Pa ima dosta ljudi koi nikad nisu kupili PS+, jer onih koji igraju PS Ekskluzive, kao primarna namjena konzolu, ne treba im PS+, jer su vecinom igrara SP orijentirane, sad je Saun Layden najavio vise MP igara, pa se to mozda uskoro i promjeniti.

    • vragec25cro

      @Dragan[MKD], 20.02.2019 - 17:31

      Baš to.Ja uzeo ps4 samo zbog 4 ekskluzive(uc4,gow4,spajdi i hzd).Probao ps + ali ništa zanimljivo ne nude pa nema smisla,a multiplayer takionak ne igram na ps 4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?