HCL.HR

Rainbow Six Siege opet se može igrati besplatno

Lovro Maroševac 28.08.2020.   •   0 komentara


Tradicionalni vikend igranja ponovo se vratio u kojem Ubisoft nudi igračima da besplatno isprobaju njihov poznati naslov prije dolaska nove sezone.

Rainbow Six Siege sljedećeg tjedna dobit će ažuriranje, kojom će u igru doći nova sezona. U igru stiže poznata faca Sam Fisher, koji se Rainbow timu pridružuje u borbi protiv nepravde. Međutim, prije toga svi igrači dobit će priliku zaigrati popularni naslov francuske kompanije.

Po već zna koji put, Rainbow Six Siege imat će besplatni vikend igranja. Ubisoftova je ovo politika kojom žele pridobiti nove igrače prije izlaska svake nadolazeće sezone, a ista se pokazala vrlo uspješnom jer igru je dosad zaigralo preko 60 milijuna ljudi. Besplatni vikend igranja krenuo je 27. 8. i završit će 4. 9. u 22:00 sati.

Tijekom tog razdoblja će Ubisoftova igra biti na popustu i do čak 70%, ovisno o platformi na kojoj se nalazi. Primjerice, obično izdanje Rainbow Six Siegea na Steamu se može kupiti za svega osam, dok je Ultimate Edition stavljen na 38 eura. Akcijske cijene trajat će do 10. 9., stoga je vrijeme za odabir kupnje igre više i nego dovoljno.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?