HCL.HR

Red Dead Online dobio je novi battle royale mod

Filip Zorić 11.01.2019.   •   5 komentara


Iako je online segment Red Dead Redemptiona 2 već imao battle royale mod, sad nam je stigla intenzivnija verzija istoga.

Rockstar Games je prošle godine započeo beta testiranje za Red Dead Online u kojem su se igrači mogli sukobiti protiv drugih kauboja ili zajedničkim snagama pljačkati po Divljem Zapadu. Izgleda da to nije bilo dovoljno kriminala, pa će se sad igrači moći poubijati u novom battle royale modu Gun Rush.

Iako su igrači Red Dead Onlinea već imali battle royale mod Make it Count, Gun Rush je nešto intenzivnija verzija toga, s mnogo više akcije i kaubojskog ludila. U novom će se modu sukobiti 32 igrača dok ne ostane jedan pobjednik. Naravno, za preživljavanje ćemo sakupljati oružja i municiju, a uz to ćemo morati paziti na područje igranja koje se postepeno smanjuje. Gun Rush možete zaigrati samostalno u obliku Free-for-alla ili u timskim varijacijama.

Uz dolazak battle royale moda Rockstar je poručio kako stiže još zakrpa i popravaka za pojedine mehanike. Planiraju dodati nove izazove u igru, ali i promijeniti kako funkcioniraju Bounty i Law sustavi da bi odvratili igrače od smetanja drugima. Rockstar također namjerava izmijeniti način na koji su igrači vidljivi na mapi – žele da bude teže vidjeti igrače na velikim udaljenostima, a lakše vidjeti one koji su agresivni. Uz to stižu poboljšanja za Parley sistem, koja će omogućiti lakše ignoriranje igrača koji vam smetaju.

Komentari (5)

  • funky0308

    11.01.2019 - 19:20

    Planiraju dodati nove izazove u igru, ali i promijeniti kako funkcioniraju Bounty i Law sustavi da bi odvratili igrače od smetanja drugima….a i prakticki sav tekst nakon ovoga pa do kraja je nesto sto se nadam da ce i drugi znati odraditi. Division su mi kriplovi upropastili i unistili mi u njemu zabavu, ovakav balans u igri, spomenut u tekstu odlicna je ideja. Onaj koji se pritaji i shvaca igru i zeli igrati, a ne maltretirati ostale ima prednost i lakse uocava daveze u igri – odlicno.

  • spajk

    11.01.2019 - 20:18

    Ma samo neka dodaju invite-only sesije…

  • Kernel

    11.01.2019 - 22:01

    Ajde neka oni prvo poprave raznovrsne bugove a ne da dodavaju jos battle royale modeova.

  • vragec25cro

    11.01.2019 - 22:40

    Jel hoče šta dodavat u singleplayer novoga?

  • lliquid_

    11.01.2019 - 23:16

    Igram Fortnite. Donekle podrzavam PUBG i ostale BR igre. Ali neka prestanu kvarit odlicne igre Battle Royalom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?