HCL.HR

Rockstar najavio San Andreas Mercenaries, moći će se igrati za deset dana

Zoran Žalac 03.06.2023.   •   8 komentara


Sljedeće veliko proširenje za GTA Online zvat će se San Andreas Mercenaries i poslat će nas u borbu protiv najveće privatne vojske u svijetu GTA igara.

Sljedeća velika ekspanzija za GTA Online nosit će naziv San Andreas Mercenaries i bit će fokusirana na bitku protiv privatne vojske Merryweather. Akcijom natrpano proširenje postavit će nas u grupu s elitnim pilotima i vojnim operatorima koja će se baviti unosnim poslovima krađe povjerljivih podataka sa serverskih farmi.

Baza operacija ovoga će puta biti u zraku, a u letjelici Mammoth Avenger birat ćemo misije i nadograđivati oružja.

Osim novih sadržaja, San Andreas Mercenaries donijet će i nekoliko poboljšanja u igru. Dolazi tako alternativna kontrolna opcija za sprint (držanje tipke umjesto stalnog pritiskanja), imat ćemo opisne oznake za garaže, a tu je i nova kategorija oružja – taktički SMG.

San Andreas Mercenaries bit će dostupan za sve vlasnike GTA 5 od 13. 6. 

Komentari (8)

  • tylerogg

    03.06.2023 - 09:35

    S ovim me mame da se vratim natrag u gta 😀

  • Kruno_

    03.06.2023 - 09:38

    Red dead redemption 2 koji je ima potencijal su zapostavili i odbacili u rekordnom vremenu da bi ovu kravu muzaru od igre mogli držati na aparatima…

    • Agent

      @Kruno_, 03.06.2023 - 11:09

      Ma nije nikad imao potencijala da ga igraju toliko kao gta online

    • alan40rt

      @Kruno_, 03.06.2023 - 13:09

      Imal je potencijala, da, al reci mi, ko danas igra igre? Mahom djeca i tinejdžeri. I sad ti pitaj njih koja im se igra više sviđa. Pa ti bude jasnije zakaj Rockstar drži GTA tolikih godina. Ne znam zakaj se ljudi još uvijek čude svemu tome.

    • Dzoyss

      @Kruno_, 03.06.2023 - 19:27

      RDR2 je najbolja igra,ali opet GTA je najbolja franšiza,a svako se hvali onim najvrednijim. Razlog muženja GTA 5 je to što svi žele GTA 6,a dobro znamo da Rockstar ne voli klasične SP DLC-ove pa ovako kupuju vreme do izlaska GTA 6 jer pre GTA 5,nisi imao kako da vidiš trikove za neku igru,pa su većinom svi uživali u tim prošlim igrama. Danas lako znaš kako da prođeš misiju koja te muči i onda ti više nije zanimljivo zezanje po gradu. Rockstar zato muze GTA 5 jer između GTA 4 i 5 nije imao nekog ko će ga pritiskati za novu igru,a kako bi igra izdržala do izlaska nove,moraju dodavati te male DLC-ove za Online jer im se ne isplati da svaki put prave po neki DLC za SP jer će opet doći neko i preći će te DLC-eve i tražiće još.

  • mirkunjaaa

    03.06.2023 - 09:59

    Meni je ovi gta uvik bija sinonim za zajebanciju.
    Krenes nesto ko pratit pricu a zavrsis u gluvarenju vrteci radio stanice 🤷🏼‍♂️

  • MetalicStar

    03.06.2023 - 14:02

    To te ja pitam

  • TheCaptainCrash

    07.06.2023 - 02:42

    sumnjam da je ovo “veliki” update. Cini se da ce bit ala los santos tuners ili tako nesto. Rekli su da ce bit summer update

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?