HCL.HR

Saints Row bi ovoga tjedna mogao dobiti svojevrsni demo – Boss Factory

Zoran Žalac 06.06.2022.   •   1 komentara


Nadolazeći Saints Row će prije izlaska dobiti odvojeni komadić igre, zvan Boss Factory, kojeg će svi moći zaigrati kako bi kreirali vlastitog lika za konačnu verziju igre.

Igre s otvorenim svjetovima najčešće nemaju demo verzije koje se mogu isprobati. No, nadolazeći će Saints Row ipak imati nešto što je blizu demo verziji, premda to zapravo nije. Kako izvještava portal Exputer, ovoga četvrtka na Summer Game Festu bit će najavljen Saints Row: Boss Factory – kreatorski dio nadolazećeg Saints Rowa koji će odmah biti dostupan za preuzimanje, potpuno besplatno.

Ideja Boss Factoryja je ta da igračima pruži mogućnost kreiranja vlastitog lika za Saints Row prije nego igra bude lansirana. Tako da lika možete kreirati već od ovog četvrtka, a onda s njim uskočiti u igru kad Saints Row izađe u osmom mjesecu, odnosno – kad ga nabavite.

Boss Factory navodno neće imati igrive segmente – to je u suštini samo kreator likova. Cilj mu je isto tako demonstrirati širinu opcija kojima se može sređivati protagonista u igri. A slično kao u The Sims igrama, postojat će i opcija dijeljenja kreiranog lika s drugim igračima. Navodi se čak da bismo mogli vidjeti “dvoranu slavnih” s kreacijama koje pokupe najviše lajkova ili preuzimanja.

Za sada je ovo samo (prilično uvjerljiva) glasina, a je li istinita vidjet ćemo u četvrtak navečer, kad se održava Sumer Game Fest prezentacija.

Komentari (1)

  • voodooguyy

    07.06.2022 - 07:25

    Dlc za kreiranje lika, a kad izađe igra onda će to biti core funkcija? Ne vidim foru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?