HCL.HR

Saints Row reboot bit će najavljen iduće srijede

Zoran Žalac 20.08.2021.   •   2 komentara


Jedna od igara koje će biti premijerno prikazane na ceremoniji sajma Gamescom bit će novi Saints Row s kojim sve kreće od početka.

Serijal igara Saints Row sljedećeg će tjedna proslaviti svoj 15. rođendan, a osim te proslave čeka nas i pogled na budućnost serijala. Jedna od novih igara koje će premijerno biti predstavljene povodom sajma Gamescom bit će upravo novi Saints Row, a današnji teaser ukazuje na dvije stvari. Prvo, bit će to sasvim izgledno reboot iliti novi početak za Saints Row. I drugo, na njemu će raditi ekipa Volition koja je radila i prijašnje igre; dakle serijal neće otići u ruke nekog drugog tima.

Premijera sljedećeg Saints Rowa zakazana je za srijedu, 25. 8. u sklopu emisije Gamescom Opening Night Live koja počinje od 20:00.

Četvrti dio Saints Rowa igrao se još 2013. godine, dok je treći dio prije dobio svoj remaster prije godinu dana. Volition je u pauzi od Saints Row serijala pokušao napraviti novu veliku stvar s igrom Agents of Mayhem, no to im baš i nije pošlo za rukom.

Komentari (2)

  • Bronson

    20.08.2021 - 19:29

    Meni iskreno jako zabavna igra, radujem se reboot-u..

  • marjanovicut

    21.08.2021 - 02:11

    Jel u dvojci nije bilo nikakvih supermoci i tih stvari? Secam se da je imalo abnormalan nivo kostumizacije svega za razliku od gta. Ako se vrate tim korenima, raduje me.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?