HCL.HR

Sljedeću igru tvorca A Way Out izdat će Electronic Arts

Petra Rukav 04.07.2018.   •   5 komentara


Gorljiv tvorac videoigara Josef Fares obznanio je kako i dalje namjerava surađivati s Electronic Artsom, što potvrđuje i činjenica da će njegov novi naslov izdati upravo ova američka tvrtka.

Prošloga tjedna, u intervjuu tijekom GameLab konferencije Šveđanin Josef Fares, kojeg gaming zajednica pamti po upečatljivom nastupu na prošlogodišnjem E3 sajmu, raspričao se o sljedećem naslovu njegova Hazelight tima te partnerstvu s američkom tvrtkom Electronic Arts.

Konkretno, na novom naslovu tvorca A Way Out igre punim mahom počet će se raditi za kakvih mjesec dana, a već je i poznato da će ulogu izdavača nadolazećeg naslova preuzeti EA. Budući da je Fares već ranije kolaborirao s američkom tvrtkom poradi izdavanja njegove igre zatvorske tematike te je istu posebno nahvalio što nije uplitala prste u njegovu viziju, ne čudi činjenica da će se njihovo partnerstvo proširiti na sljedeću igru.

„Tako je, surađujemo s EA. To uopće nije problem. Od njih imamo punu podršku. Nije me briga što ću surađivati s istim izdavačem. Ovako ja radim: poštujem ekonomski aspekt, ali nitko se ne zajebava s mojom vizijom – ona je veoma, veoma važna. EA to sad dobro zna i to ih čini super podrškom“, poručio je gorljiv tvorac videoigara.

Dakako, detalji o idućem naslovu Hazelight Studiosa još uvijek su šturi mada je Fares izjavio kako je projekt u predprodukciji „tek nekoliko mjeseci“; no ipak, konkretnije informacije nećemo dobiti još barem dvije do tri godine. Tome je tako jer će nova igra biti veća od ovogodišnje A Way Out, ali svejedno neće biti u rangu AAA naslova.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Tomon_45

    04.07.2018 - 16:06

    Jedva čekam

  • PppPP

    04.07.2018 - 17:16

    “ali nitko se ne zajebava” 😀 a kako ste to samo lijepo preveli

  • funky0308

    04.07.2018 - 17:48

    Čitam naslov i baš se spremam komentirati – pa jel nije EA izdao i A Way Out ali eto…nema potrebe. 😀 . Baš neki dan hoću pitati gdje je Petra i zašto je nema, a ni to nisam stigao 😀

    • phoda2

      @funky0308, 05.07.2018 - 02:10

      Petra je sada tu, a zašto je nije bilo to vjerojatno nikada nećemo saznati ?

  • SanKa

    05.07.2018 - 10:45

    ako se neće uplitati kao dosad, super. ali to je EA. koliko je igara već usrao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?