HCL.HR

The Crew Motorfest dovest će se na Steam idućeg mjeseca

Zoran Žalac 26.03.2024.   •   4 komentara


Korisnici Steama moći će od sljedećeg mjeseca u svoju kolekciju dodati Ubisoftovu trkaću igru The Crew Motorfest.

Nije nam baš neko zadovoljstvo svaki put pisati kad Ubisoftove igre naknadno stiže na Steam, godinama ili mjesecima nakon što su već dostupne na Ubisoft Connect i Epic Games Store platformama. No eto – i to je vijest, u ovom slučaju da na Steam 18. 4. dolazi The Crew Motorfest.

Kao i sa svim drugim Ubisoftovim igrama, i ovu će se u Steam verziji morati pokretati preko drugog launchera tako da to nije neko posebno veselje. Ali možete zato koristiti neke Steamove posebnosti, poput kudikamo boljeg overlaya od onoga kojeg nudi Ubisoft Connect.

Što se same igre tiče, The Crew Motorfest pokazao se kao skroz solidan naslov arkadnog utrkivanja. Igra je nakon izlaska prošle jeseni nastavila dobivati nove sadržaje i tako će biti još mjesecima, ako ne i godinama. Planirate li ju nabaviti, naš je savjet da pričekate popust jer ju vrlo često možete pronaći i u pola cijene.

Komentari (4)

  • Iron666

    26.03.2024 - 10:34

    Probao kad je bila free 2 try na Connectu i iskreno solidno, ali Forza je i dalje podosta bolja. Poprilično se vidi da su ju kopirali gdje god su stigli. I još onaj glupi 60fps lock na PC-u im nikako nije trebao.

    • Djelo_Jerboa

      @Iron666, 26.03.2024 - 12:46

      Ovo se igra kad ti dosadi besciljna vožnja po Meksiku pa promjeniš malo mapu i besciljno se voziš po Havajima, ako ti ne smeta model vožnje koji je ko Trabant kraj Bentleya kad bi se uspoređivao s Forzom

  • guta89

    26.03.2024 - 17:29

    Meni nece da pokrene igru, a imam vrlo snaznu konfiguraciju, inace kupljena igra na instant gamingu.

  • trulex

    26.03.2024 - 18:12

    probo i ja free kada je ono izlazila, nije to ni blizu forzine kvalitete. A i dokle će ubisoft mrcvariti igre sa nekim bezveznim exkluzivitetom? Nije to više IN praviti neki ekskluziv, kada je raja navikla čekati godinu da izađe i na drugim launčerima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?