HCL.HR

The Good Life – maštoviti RPG o svakodnevnom životu odgođen je za 2020. godinu

Hrvoje Smoljić 30.07.2019.   •   0 komentara


Šarmantna igra koju je najbolje opisati kao uvrnuti spoj Stardew Valleya i Animal Crossinga s daškom misterija, odgođena je za sljedeću godinu.

Nitko vam neće zamjeriti ako ste zaboravili da The Good Life uopće postoji. Radi se, naime, o iznimno zanimljivoj (i uspješno financiranoj) Kickstarter igri o “mačkama, psima, ubojstvima i životu na selu”. Ako vam to ne zvuči intrigantno, ne znam što hoće.  Nažalost, čini se kako će zainteresirani igru moći zaigrati tek iduće godine s obzirom da je ista odgođena.

Kada igru konačno dočekamo, čeka nas šašava, ali zanimljiva priča te čitava hrpa zanimljivih gameplay aktivnosti u otvorenom svijetu . Ima tu zaista svega, pa tako igrači mogu novac zarađivati fotografiranjem, vrtlarenjem, stočarstvom, konobarenjem, radom u kasinu, a čak i preprodajom kriptovaluta. Igra ima i veliki crafting sustav, ali i onaj gdje se morate brinuti o potrebama vašeg lika poput gladi i umora.

Povrh toga, protagonistica se može transformirati u mačku ili psa, a to će ekstenzivno koristiti kako bi razotkrila misteriozno ubojstvo. Sve to je upakirano u šarmantne vizuale koje su dodatno osvježene povodom ove odgode.

Nadamo se kako će ovo biti jedina odgoda te kako će proizvođač dobro iskoristiti dodatno vrijeme. Za više detalja svakako povirite igrinu Kickstarter stranicu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?