HCL.HR

Horor igra The Quarry uvodi mehaniku ponovnog pokušaja ako vam likovi poginu

Zoran Žalac 02.05.2022.   •   5 komentara


Supermassive Games ubacit će još jednu netipičnu mehaniku u svoju novu horor avanturu. Death Rewind omogućit će nam ograničeno premotavanje događaja ako nam likovi stradaju.

Nedavno smo doznali kako će nadolazeća horor igra The Quarry imati mod u kojemu neće biti igranja, već samo gledanja. No, u slučaju da se odlučite za igranje, a nemate pravi instinkt preživljavanja koji bi vam likove očuvao na životu, developeri će vam ponuditi opciju zvanu Death Rewind. Kao što sam naziv govori, to je mogućnost premotavanja vremena, tj. poništavanja smrti koja vam se dogodi.

Neki će fanovi horora odmah reći kako će Death Rewind upropastiti napetost same igre, ali dobra je vijest da će postojati neka ograničenja vezana uz tu opciju. Za početak, Death Rewind mehanika neće se moći koristiti u prvom odigravanju igre, osim u slučaju da kupite skuplje Deluxe izdanje igre.

Nadalje, kad vam je mehanika i omogućena, neće ju se moći koristiti vječno. U jednom odigravanju moći će se koristiti najviše tri puta, a igrača će svaki put vraćati na ključni trenutak prije umiranja lika kako bi donio drugačiju odluku. Premda će neki ovo vidjeti kao opciju za svojevrsno varanje, sama se stvar ne razlikuje mnogo od “varanja” u obliku ponovnog prelaska priče kad već znate dobre ili loše ishode.

Samo eliminiranje ili čuvanje glavnih likova u igri bit će glavna zanimljivost The Quarrja s obzirom da nam developer obećava sedmero likova kojima krojimo sudbinu te 168 varijacija u završetku priče.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • MAJSTOR RINGO

    02.05.2022 - 18:16

    Dosta skup film za gledanje, 60$🤑🤑🤑
    Ipak bih za te pare da odigram igru, i to vise puta, shodno sa tim ono sto sam video igra ce biti dosta slicna kao UD, sto nije lose, ono sto bi bilo dobro je da krajevi budu skroz razliciti, kao sto je bilo u Detroit become human i da zaista vredi odigrati vise puta kao u pomenutoj ivri Davida Cage-a

    • Zoran Žalac

      @MAJSTOR RINGO, 02.05.2022 - 18:31

      Mislim da ništa od toga što se tiče krajeva, ovo je horor o preživljavanju, drugo je bilo u Detroitu gdje se borilo protiv cijelog svijeta, praktički.

  • MAJSTOR RINGO

    02.05.2022 - 18:54

    Da, tematika je bila skroz druga.
    To je jedna od stvari koja mi se mnogo svidjala u DBH, zato sam je odigrao mislim 4-5 puta dok nisam dosao do savrsenog kraja, znam da sam jednom za*rao pred sam kraj gde je najnapetije do bola, svi zavrseci su bili potpuno drugaciji, kao da sam igrao maltene druge igre.
    Dobro, ovde barem cemo imati 186 razlicitih zavrsetaka na jednom mestu😁😁😁
    Zaista kapa dole koliko truda je ulozenu u pisanju teksta kao i napor glumaca koji su ulozili u sve te varijacije.
    Zaista se radujem ovoj igri i mialim da cu uraditi preorder!

  • Fenner

    03.05.2022 - 09:37

    Da li će biti moguće graditi svoju bazu, skupljati resurse i u konačnici izgraditi kompletno novu civilizaciju s obzirom da je riječ igri preživljavanja?! 😉

  • [email protected]

    03.05.2022 - 12:05

    Ovo i Stray je jedino uz Trek To Yomi što me zanima!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?