HCL.HR

Tiny Tina’s Wonderlands zasebna je igra u svijetu Borderlandsa

Zoran Žalac 10.06.2021.   •   4 komentara


Početkom 2022. stiže nam još jedna igra iz serijala Borderlands, ali neće nositi taj naziv nego će se zvati Tiny Tina’s Wonderlands.

Gearbox Software službeno je potvrdio ono o čemu se brujalo prethodnih dana – stiže “novi Borderlands” u obliku spin-off igre. Zvat će se Tiny Tina’s Wonderlands i bit će dostupan početkom 2022. godine za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S.

Lik Tiny Tine, poznat svima koji su igrali Borderlands 2, ovdje će upravljati svojim svijetom te će imati mogućnost mijenjanja njegove tematike. Igrivi će likovi zapravo biti novi junaci koje će utjeloviti poznati glumci. Andy Samberg glumit će kapetana Valentinea, Wanda Sykes bit će robot Frette, a Will Arnett će biti lik zvan Dragon Lord. Ulogu Tiny Tine reprizirat će Ashly Burch.

Baš kao i dosadašnje igre iz Borderlands serijala, bit će ovo pucačina iz prvog lica, s kampanjom koja će se igrati solo ili u co-opu do četvero igrača, a imat će i endgame sadržaje. Novost je to što će se likove moći sređivati i smještati ih u više različitih klasa. I da, s obzirom da se ovdje radi o igri fantasy ugođaja, bit će tu zmajeva i magije.

Komentari (4)

  • Dragan[MKD]

    11.06.2021 - 01:26

    Ashly Burch je ona glumica u Ubisoftova serija Mythic Quest(bila ja na pozornici na eventu), ako se ne varam ona je i Alloy iz HZD.

    • Agent

      @Dragan[MKD], 11.06.2021 - 09:57

      Ona je davala u puno igara glas (TowerFall,Saints Row,Life Is Strange,Fallout,Marvel igrama,Final Fantasy i mnogim drugim).

    • Dragan[MKD]

      @Agent, 11.06.2021 - 10:11

      Je ali baš i ne zna glumiti u live action serijama, a možda i takav i je lik.

    • Agent

      @Dragan[MKD], 11.06.2021 - 12:05

      A dobro nije svatko za sve.Za davanje glasove u igrama je odlična,ima veliki raspon glasa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?