HCL.HR

Tubarão je novi operativac u Rainbow Six Siegeu, Ubisoft predstavio novu sezonu

Lovro Maroševac 15.11.2023.   •   2 komentara


Zadnja sezona osme godine Rainbow Six Siegea je pred vratima, a sa sobom donosi jednog operativca i novu mapu.

Proteklog vikenda Ubisoft je predstavio četvrtu sezonu osme godine Rainbow Six Siegea. Nova sezona, naziva Operation Deep Freeze, sa sobom donosi jednog operativca i novu mapu u igru.

Tubarão je operativac koji se nalazi na strani obrane. U svom arsenalu ima Zoto Canister, bacajući uređaj koji može zalediti površine pri dodiru s njima. Ono što je dobro jest da ovo funkcionira savršeno protiv operativaca kao što su Thermite, Hibana i Acea jer im može zaustaviti njihove eksplodirajuće naprave koje uništavaju zidove. Ako napadači budu hodali na zaleđenoj površini, bit će spori i ostavljat će tragove na istom.

Što se oružja tiče, ovaj portugalski operativac može birati između MPX-a i AR-15.50 kao primarne odabire. Kao sekundarno oružje, sa sobom nosi P226 Mk 25 pištolj. Također, Tubarão može birati između Nitro Cella i Proximity Alarma kao dodatne naprave koje nosi sa sobom. Nova mapa je Lair, bivša vojna baza koja se nalazi u špilji.

U igru se uvodi i AI playlista koja će igračima pomoći da igraju mečeve protiv umjetne inteligencije protivnika. AI neprijatelja bazirat će se na prikupljenim podacima stvarnih igrača. Zasad će se igrati samo na Clubhouse i to u modu bombe. Igrači će moći birati između početne i napredne razine težina. Osim toga, uvodi se i plac, na kojem će igrači moći kupovati i prodavati skinove putem R6 Creditsa. Ono će biti dostupno na PC-ju i mobilni uređajima.

Granate će oslabiti kako bi mečevi bili balansiraniji. Više ih se neće moći kuhati, već će imati tajmer od četiri sekunde nakon što ih se baci. Isti može biti malo skraćen ako se granata odbije od površine. Kao razlog micanja mogućnosti kuhanja, iz Ubisofta navode da je to zbog toga što su granate bile preučinkovite prilikom ubijanja protivnika i uništavanja uređaja. Sve ove promjene već su dostupne na testnim serverima koji će biti na raspolaganju igračima sljedeća dva tjedna.

Komentari (2)

  • Logicni

    15.11.2023 - 11:41

    Igram Rainbow Six Siege svaki dan. Iskreno mi fale stare sezone, mape prije reworka, spawn peekovi, svasta nesto, ali naravno mora se ici naprijed i gledati dalje. Zabavna i ovisna igrica ko voli takticki da igra FPS, samo dosta zivaca izgubite ako nemate full ekipu.

  • Terox

    15.11.2023 - 12:33

    Uzas sta pokusavaju dodat ovo sa prodavanjem skinova, jadno da daju opciju da ljudi vrte lovu bez da su ista napravili da je dobiju. A i taj udio koji ce ic Ubisoftu sigurno nece ic 3D artistima koji su napravili skinove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?