HCL.HR

Ubacili su Muhammada Alija u hrvačku igru WWE 2K24

Zoran Žalac 06.02.2024.   •   2 komentara


Osim živućih i umirovljenih hrvača i hrvačica, WWE 2K24 u roster će uvrstiti i jednog od najslavnijih boksača svih vremena – Muhammada Alija.

U najavi igre WWE 2K24 čuli smo već kako će ista u najskupljem izdanju donijeti roster sa skoro svim legendama američkog hrvanja, od Hulka Hogana preko The Rocka do Andrea the Gianta. No, čini se da će donijeti i više od samih hrvača. U prvom prikazu igre potvrđen je jedan gostujući borac – slavni Muhammad Ali.

Pojavljivanje pokojnog Alija u igrama nije nesvakidašnja praksa. Kao igrivi borac, Ali se do sada pojavljivao u EA Sports UFC igrama. Međutim, prvi je ovo put da se pojavljuje u WWE serijalu, odnosno u igri hrvanja.

Mislite da je to malo čudna kombinacija? Vjerujte, može i gore: samo pretražite igru Muhammad Ali Puzzle King.

Komentari (2)

  • Chaos777

    06.02.2024 - 17:35

    Pa dobro, ovo i nije tako čudno jer Ali je tokom svog života odradio i jedan egzibicijski meč pod specijalnim pravilima 1976 protiv zvezde japanskog kečvrestlinga Anotnija Inokija. A 1985 se pojavio baš na Wrestlemaniji. A isto 1976. ušao je u ring sa tadašnjim zvezdama WWF. Mislim nije ovo sad nešto toliko neočekivano, čak i ima donekle smisla, manje ima kada stave aktivne boksere kao što su Fjuri i Džošua u aktuelnu UFC igru.

  • dembaa.92

    06.02.2024 - 19:42

    Mogli su i Trumpa ubacit i on je bio jednom u WWE

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?