HCL.HR

Ubisoft deaktivirao mapu Consulate u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 28.03.2020.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Pokušaj da se svjetlost ažurira na određenim mapama dovela je do buga koji je cijelu mapu Consulate stavio u mračno stanje.


Izvor: Ubisoft Forums

Sastavni su dio Rainbow Six Siegea, osim operativaca, i mape. Svaka je posebna na svoj način – jedne su velike, druge male, treće nešto između. Ono što ih razlikuje jest činjenica jesu li ili nisu dobre za kompetitivnu prirodu. Upravo je u taj kompetitivni dio donedavno spadao Consulate.

Spomenuta mapa je u najnovijem ažuriranju dobila novu boju, blago rečeno. Ubisoft je u pokušaju poboljšanja svjetline, Consulate prebacio u dark mod, sličan onome na Messengeru. Mapa je bila nemoguća za igranje jer su operativci u tamnoj odjeći bili u više nego dovoljnoj prednosti. Francuska kompanija shvatila je pogrešku i vrlo brzo reagirala te deaktivirala Consulate.

Tako će ova mapa biti nedostupna igračima na svim platformama. Međutim, moći će joj se pristupiti samo u Training Modu i Custom mečevima. Povratak otpisane očekuje se sljedeći tjedan, barem je takav prvotni plan.

Ovo nije prvi put da Ubisoft deaktivira nešto iz Rainbow Six Siegea. Nedavno smo bili svjedoci kako je istu sudbinu doživjela operativka Clash, koja je po treći put bila izbačena iz igre zbog buga. U međuvremenu je vraćena i zasada djeluje kako nema novih problema.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?