HCL.HR

Ubisoftov Riders Republic od sutra će biti besplatan za isprobavanje sve do izlaska

Zoran Žalac 20.10.2021.   •   0 komentara


Iz Ubisofta su najavili kako će igračima ponuditi četiri sata besplatnog isprobavanja svoje nadolazeće igre Riders Republic.

Sljedećega tjedna moći ćemo se voziti i razbijati u igri ekstremnog utrkivanja Riders Republic. Moglo se istu već zaigrati u nekoliko navrata, ali stiže sada još jedna prilika da ju isprobate prije službenog lansiranja.

Od sutra, 21. 10. u 9 sati ujutro, pa sve do iduće srijede, 27. 10., Riders Republic moći ćete zaigrati u njegovom punom izdanju na PC, PlayStation te Xbox platformama. Doduše, nećete igru moći igrati punih tjedan dana – isprobavanje će biti ograničeno na sveukupno četiri sata provedena u igri.

No, dobra je vijest da će se sav napredak ostvaren tijekom isprobavanja moći sačuvati i prenijeti za punu verziju igre. Za razliku od nedavnog isprobavanja na PC platformi, u ovome ćete imati priliku upoznati se s igrom kroz tutorial.

Instalacija igre težit će oko 23 gigabajta.

Ako do sada niste čuli za Riders Republic, Igor je nedavno zaigrao igru pa provjerite kako je to kad vozite bicikl po snijegu ili se skijate po zemlji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?