HCL.HR

Wasteland 3 dobit će ekspanziju The Battle of Steeltown

Zoran Žalac 15.04.2021.   •   1 komentara


Prošlogodišnji RPG naslov Wasteland 3 u šestom će mjesecu biti proširen ekspanzijom The Battle of Steeltown. Evo što sve donosi.

Post-apokaliptični RPG Wasteland 3 prošle je godine imao glasnu konkurenciju, ali nije prošao nezapaženo. Stoga će ekipa inXile Entertainmenta napraviti još sadržaja za Wasteland 3, premda su već krenuli s radom na sljedećem velikom projektu – prvog kojega im od starta financira Microsoft.

Ekspanzija za Wasteland 3 zvat će se The Battle of Steeltown i bit će lansirana 3. 6. ove godine za PC, Xbox One i PlayStation 4. Steeltown je tvornica iz koje proizlazi naoružanje Colorada. To jest – tako bi trebalo biti, ali zaplet je taj da pošiljke naoružanja kasne pa rendžeri dobivaju zadatak da istraže što se ondje događa. Dolaskom u Steeltown doznaju da je na snazi štrajk radnika i da banditi kolo vode. Hoće li rendžeri uvesti red u tvornicu ili će ju sravniti sa zemljom – na igračima je da odluče.

Ekspanzija donosi nove vrste neprijatelja i oružja. Uvode se nove mehanike poput telegrafskih napada, elementarnih štitova i sl. Cijela će avantura biti skalirana prema levelu igrača, što znači da će ju moći zaigrati i povratnici koji su završili Wasteland 3, ali i oni koji su u tijeku odigravanja istoga.

Cijena ekspanzije The Battle of Steeltown bit će 13,99 eura. Ekspanzija neće biti dostupna u sklopu pretplate na Xbox Game Pass, ali će pretplatnici imati dodatnih 10% popusta na nju.

Komentari (1)

  • esse

    16.04.2021 - 16:33

    Sto vam se desava sa stranicom,svako malo i sve cesce izbacuje error 502 bad gateway.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?