HCL.HR

World of Tanks postao je strateška igra (RTS) u novom Art of Strategy eventu

Zoran Žalac 21.04.2022.   •   2 komentara


World of Tanks dobio je novi način igranja zvan Art of Strategy u kojemu igrači mogu preuzeti ulogu generala i upravljati tenkovskim jedinicama.

Od danas, 21. 4., pa sve do početka petog mjeseca, u free-to-play igri World of Tanks možete se igrati stratega. Privremeno je dostupan event zvan Art of Strategy koji igru pretvara u svojevrsni RTS naslov, tako da možete kontrolirati više tenkova i akciju gledati iz zraka.

Ovaj se event igra s Tier X tenkovima i može se igrati u dva formata: 1 protiv 1 ili 1 protiv 7. U 1v1 formatu dva se stratega nadmeću kontrolirajući jedinicu od sedam tenkova koje mogu upravljati pojedinačno ili grupno. Ti su tenkovi djelomično pod kontrolom umjetne inteligencije, što znači da će sami otvoriti paljbu na protivnika, a igrač je tu da im zada putanju kretanja i način ponašanja. Taj je format igranja dostupan od danas.

U 1v7 modu jedan je igrač strateg, a drugih sedmero igrača igra igru na klasičan WoT način protiv jednog stratega. Taj će format biti dostupna od sljedećeg tjedna, 25. 4.

U obje izvedbe prije meča igrači imaju 60 sekundi da pripreme taktiku. U Art of Strategy eventu dnevno će se nalaziti po dvije misije za stratege i one koji igraju protiv stratega. Izvršavanjem dnevnih misija otključavat će se nagrade.

Komentari (2)

  • Batax56

    21.04.2022 - 17:53

    To bih se mogao vratit isprobat, dovoljno egzotična promjena

  • Pussybomber

    23.04.2022 - 16:59

    Pay to win igra sa svakom godinom sve vise

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?