HCL.HR

Zaraza vlada u novoj co-op igri Rainbow Six Quarantine

Filip Zorić 11.06.2019.   •   3 komentara


Ubisoft nas je za vrijeme svoje konferencije stavio u “karantenu” i pokazao nam ponešto drugačiju Rainbow Six igru u kojoj nam prijeti gnusni parazit.

Obožavatelji igre Rainbow Six Siege ove su godine zasigurno iščekivali najavu veće zakrpe ili drugih noviteta na Ubisoftovoj E3 konferenciji. Na kraju je najavljeno nešto više od toga, ali i nešto drugačije. Dobili smo prvi pogled na taktičku co-op igru Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, u kojoj će se tri igrača boriti protiv opasnog parazita.

Nismo pritom dobili mnoštvo informacija – znamo da je ovdje riječ o potpuno novom naslovu koji prati mehanike kakve možemo naći u Rainbow Six Siege. Neke će nam stvari biti poznate ako smo igrali Siege, pogotovo Operation Outbreak event. Već se u prvom traileru pojavljuju neka poznata lica, točnije rečeno operativci Ela i Vigil.

Precizan datum izlaska Rainbow Six Quarantinea nije poznat, ali nam je otkriveno kako će izaći na PC, PlayStation 4 i Xbox One početkom 2020. godine.

Komentari (3)

  • Marosh

    11.06.2019 - 09:20

    Nije bio Operation Breakout, vec Outbreak

    • Filip Zorić

      @Marosh, 11.06.2019 - 09:53

      Zahvaljujem na ispravku

  • Saren

    11.06.2019 - 14:18

    I ovo mi je zanimljivo i drago da nastavljaju tamo gdi je Outbreak bio sta. Bio mi je fakat predobar event. Jedvam cekam vidjeti sta ima jos za pokazati sa ovim, a uzet ce se svakako. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?