HCL.HR

arkada

ŽANR

Arkadne igre dominirale su razdoblje 80-ih godina prošlog stoljeća. Ove brzopotezne igre obično ne traže razmišljanje prije nego se odlučite na djelovanje. Cilj je ponajprije sačuvati živu glavu i zabaviti se skidajući ju ostalima.

arkada Recenzije

RecenzijaRollerdrome

Stjepan Fikter 29.08.2022.

Rollerdrome na prvi pogled djeluje kao kombinacija Tony Hawka i Max Paynea, ali je zapravo riječ o ekstremnom rolanju u vrlo kaotičnom okruženju.

RecenzijaMario Strikers: Battle League

Žarko Ćurić 15.06.2022.

Dosta vam je nogometnih simulacija i želite jednostavno pokositi protivnike te im baciti koru banane pod noge? Možda je Mario Strikers baš za vas!

RecenzijaGhostrunner

Stjepan Fikter 12.11.2020.

S katanom u ruci i mogućnošću trčanja po zidovima, Ghostrunner nas vodi u cyberpunk avanturu izbjegavanja metaka u kojoj je vještina jednako važna kao i brzina.

arkada Vijesti

Street Fighter 6 najavio povratak poznatih likova, prikazao nove modove

Zoran Žalac 15.09.2022.

Capcom je otkrio gotovo sve karte za svoj Street Fighter 6. Vraćaju se neki legendarni likovi iz prijašnjih igara, ali po prvi put u serijalu imat ćemo i vlastitog borca.

Trackmania stiže na konzole sa svih 285 tisuća staza

Zoran Žalac 11.09.2022.

Ubisoftova trkaća igra Trackmania iz 2020. godine napokon će proširiti horizonte te će se pojaviti na konzolama početkom 2023.

Wreckreation je kao Trackmania na ludim gljivama

Zoran Žalac 13.08.2022.

U novoj igri utrkivanja zvanoj Wreckreation samo je nebo granica, ali granica koju bismo lako mogli dosegnuti pomoću ludih rampi i staza koje sami gradimo u otvorenom svijetu.

Debeljuškasti Sonic stiže u Fall Guys

Zoran Žalac 11.08.2022.

Od danas pa do sljedećeg ponedjeljka u igri Fall Guys održava se Sonic’s Adventure event s potpuno novim levelom.

Potvrđena su još dva lika za Street Fighter 6 – Kimberly i Juri

Zoran Žalac 08.08.2022.

Grafiterka Kimberly još je jedna debitantica u Street Fighteru 6, a rosteru se pridružila i Juri Han u prepoznatljivom divljem izdanju.

arkada Specijali

Najzabavnija stvar u 2018. mi je igra stara 20 godina

Zoran Žalac 01.12.2018.

Je li vraćanje starih videoigara indikator da s novima nešto nije u redu? Ili je val nostalgije previše jak da bismo mu se oduprli?

Top 5 ideja za novu Need for Speed igru

Zoran Žalac 11.04.2017.

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala stiže ove godine i ima priliku biti nešto posebno. Iako znamo da nas EA neće poslušati, besplatno im dijelimo pet savjeta kojim NFS ponovno mogu učiniti zanimljivim.

arkada Igre

Wreckreation

Lovro Maroševac 14.08.2022.

Wreckreation nudi mogućnost stvaranja vlastitih staza s raznoraznim preprekama i zamkama na otvorenom igralištu od 400 kvadratnih kilometara, zvanom MixWorld.

Street Fighter 6

Lovro Maroševac 12.08.2022.

Nova igra iz poznatog borilačkog serijala donosi otvoreni svijet, komentatore u borbi i novu mehaniku u gameplayu – Drive System.

Rollerdrome

Stjepan Fikter 12.07.2022.

Zanimljiva kombinacija rolanja i pucanja stiže nam u obliku Rollerdromea koji će uz to imati i interesantan vizualni arena po kojima ćemo izvoditi lude kombinacije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?