HCL.HR

arkada

ŽANR

Arkadne igre dominirale su razdoblje 80-ih godina prošlog stoljeća. Ove brzopotezne igre obično ne traže razmišljanje prije nego se odlučite na djelovanje. Cilj je ponajprije sačuvati živu glavu i zabaviti se skidajući ju ostalima.

arkada Recenzije

RecenzijaMinecraft: Legends

Lovro Maroševac 20.05.2023.

Minecraft: Legends novi je pokušaj Minecrafta da se probije u neke druge žanrove. Kako mu je to uspjelo, doznajte u našoj recenziji.

RecenzijaRollerdrome

Stjepan Fikter 29.08.2022.

Rollerdrome na prvi pogled djeluje kao kombinacija Tony Hawka i Max Paynea, ali je zapravo riječ o ekstremnom rolanju u vrlo kaotičnom okruženju.

RecenzijaMario Strikers: Battle League

Žarko Ćurić 15.06.2022.

Dosta vam je nogometnih simulacija i želite jednostavno pokositi protivnike te im baciti koru banane pod noge? Možda je Mario Strikers baš za vas!

arkada Vijesti

Street Fighter 6 najavio otvoreno testiranje sljedećeg tjedna

Zoran Žalac 09.05.2023.

Ako vam demo verzija Street Fightera 6 nije dovoljna da odlučite je li to igra za vas, Capcom će pred izlazak održati još jedan beta test, ovoga puta otvoren za sve igrače.

U Fall Guys napokon stiže kreiranje vlastitih staza za mučenje

Zoran Žalac 03.05.2023.

Od sljedećeg će tjedna biti dostupan Creative mode u igri Fall Guys, pomoću kojega će igrači samostalno graditi i slagati svoje staze.

Od danas možete zaigrati Street Fighter 6 kroz demo verziju

Zoran Žalac 21.04.2023.

Igrači na PlayStation platformama mogu isprobati demo verziju Street Fightera 6, dok će PC i Xbox igrači istu dočekati sljedećeg tjedna.

Golf Dvojka stiže u Rocket League

Zoran Žalac 06.03.2023.

U srijedu počinje deseta sezona Rocket Leaguea, koja će igračima donijeti neke nove mogućnosti, i važnije od toga – Volkswagen Golf II GTI.

Street Fighter 6 predstavio još dva povratnika i jednog novog lika

Zoran Žalac 24.02.2023.

U rosteru od 18 boraca Street Fightera 6 naći će se “crvena prijetnja” Zangief, opaka Britanka Cammy te zanimljivi novi lik – Lily.

arkada Specijali

Najzabavnija stvar u 2018. mi je igra stara 20 godina

Zoran Žalac 01.12.2018.

Je li vraćanje starih videoigara indikator da s novima nešto nije u redu? Ili je val nostalgije previše jak da bismo mu se oduprli?

Top 5 ideja za novu Need for Speed igru

Zoran Žalac 11.04.2017.

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala stiže ove godine i ima priliku biti nešto posebno. Iako znamo da nas EA neće poslušati, besplatno im dijelimo pet savjeta kojim NFS ponovno mogu učiniti zanimljivim.

arkada Igre

Minecraft: Legends

Lovro Maroševac 21.02.2023.

Invazija Piglina natjerat će igrače da se udruže s nekim klasičnim mobovima iz Minecrafta kako bi porazili protivnike iz Nethera.

Wreckreation

Lovro Maroševac 14.08.2022.

Wreckreation nudi mogućnost stvaranja vlastitih staza s raznoraznim preprekama i zamkama na otvorenom igralištu od 400 kvadratnih kilometara, zvanom MixWorld.

Street Fighter 6

Lovro Maroševac 12.08.2022.

Nova igra iz poznatog borilačkog serijala donosi otvoreni svijet, komentatore u borbi i novu mehaniku u gameplayu – Drive System.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?