Kako se nasmijem kad čitam ovoliko napisanih gluposti, prognoza i sprdanja na račun Nintenda..
black_out ti si fenomen ( stvarno si sposoban, skidam ti kapu) pfff
wyzard-
Wii U za Ignite engine vrlo vjerojatno nema dovoljno snage.. Slušaj, ima Wii U snage, ali uz
dosta uloženog truda, i odluku od EA da počne raditi igre za Wii U, kako za sada stvari stoje
oni su još uvijek na ratnoj nozi, mada EA to poriće.. Isto tvrde da je za engine Frostbite
Wii U pre slab, a dovode igru na PS3, Xbox360, Crysis 3 bio gotov za Wii U ali ga EA nije željela
Pustit na Nintendovu konzolu itd... Oćito je da se događaju neke stvari za koje mi nemamo pojima..
Upravo sam odigrao Pikmin 3, vjerujte ili nemorate, ta igra izgleda božanstveno, uz napomenu da ni
nije bila rađena iz temelja za Wii U već za Wii, to znaći da nas očekuju prekrasne igre na Wii U, ali
treba više vremena, i malo truda, to je izjavio i sam nintendo..
Za Watch Dogs su najavili da će biti daleko bolja verzija od PS3, Xbox
360, da će biti u randu PS4, Xbox1, tako će i Wii U doći na svoje, prije ili kasnije sve dođe na svoje
mijesto, od tud i optimizam Nintenda u vezi Wii U u 9. milijuna..
Žalosno je to, žalosno, današnji tinejđeri su veliki mrzitelji Nintenda,
sa napomenom, Nintendo je za dijecu.. Hello, eto primjer, hardkor gamera, lidera
CLANA, okorjelog igraća Bf3, danas je izjavio, sve je to super, ali Super Mario je
Super Mario, Zelda, Donkey Kong, Mario Kart to je u SRCU, to je za dušu.. Ali vi uvijek
nađete način da pljujete po Nintendu, zašto, ako igrate PS mislite da ste muškarčine, da ste hardkor
igraći, e niste itd... Niste ni svjesni da je Nintendo veliki BREND, da se to ne
može uništiti, i da će Nintendo uvijek biti tu, i nikada se neće povući sa tržišta...
Niste ni svijesni da bez Nintenda to više nebi bilo to!
Svi ste zaluđeni visokom rezolucijom igara, a u biti ni ne znate o čemu pričate, i da
tome polako dolazi kraj, (predviđa se, a tako će i biti, za nekih 10. g. će igre biti u 2K. Rez.. i šta onda,
Sony, Xbox neće se više vaditi na hardver, a i slabi su inovatori, jedini je nintendo koji isprobava nove
Stvari, i dobar je inovator, i tu će doći problemi za vaše drage konzole, itd..) Da se vratim, da visoke
rezolucije takozvane N.G. igre donose i duplo veće (troškove), koji su već sad trn u oku mnogima..
Po meni nije N.G. igra samo zbog grafike, jer su danas igre već dosta lijepe za svakog,
osim za buntovne bogataše i njima slične.. Baš me zanima što će se dogoditi kad početkom 2014.g.
shvatiju mnogi da ni prodaja PS4, ni Xbox-a 1 nije postigla ni minimalna očekivanja prodaje...
Nije problem Wii U, već ekonomska kriza u svijetu, dali ste o tome razmišljali...? Već sada se to
dokazuje, EA polako to predviđa, evo EA je izjavila da Ignite engine ne radi na PC-u,
bulšit, svi dobro znamo da su nove konzole koje dolaze slabije od
trenutnih PC-a u vrhu.. Ali nove konzole se TREBAJU PRODAVATI, da bi oni opstali,
sad kad su tu N.G igre, mnogo su skupe za programere, izjavio i sam Epic Games za svoj
Unreal Engine 4.. Oni svi žele zaradu, pogotovo EA, ali to baš i nije na vidiku sa novim konzolama,
a bogme ni Nintendo se tu baš ne uklapa najbolje, kad je opće poznato da se na njihovim
konzolama najbolje prodaju isključivo njihove igre.. Pa ni do sad Nintendo nije imao neku
veliku podršku 3. strane, pa je opstao, a tako će biti i dalje, i to je kraj priće..
Tako da mislite malo opširno, a ne vi idete samo ravno, to vodi u zid!
Pogledajte 3DS, to puno toga dokazuje, da ne stoji tvrdnja kao u početku da se ta konzola ne želi, da
će to Vita satrt, već je 3DS igračima trenutno bio pre skup, i čekali su sniženje cijene,
i bolje igre, vidi sad je vodeća konzola u Japanu, pa tako i u svijetu..
Wii U je trenutno pre skup, do sad nije imao ni jedno pravu Nintendo igru za ponuditi
Igračima, i normalno je da se ne prodaje u ovom trenutku, krajem godine
Kad dolazi hrpa tih igrica iz Nintenda to će se opet prodavati ko vruće kifle..
Nintendo najbolje na svojoj konzoli prodaje isključivo, Super Mario (koliko ga god vi mrzili, ali Mario
je Mario) Zelda, Donkey Kong, SSB, Mario Kart (samo Mario kart kad izađe sljedeću godinu će
prodati Wii U u minimalno 5. milijuna) nisam siguran, ali mislim da se Mario Kart na Wii-u prodao u
nekih 8. milijuna.. Te igre dolaze, i kad igraći shvatie koliko je to u biti simpa
konzola, koliko je gempad OK, kad dođu nove igre sa novim gameplayom koje su najavili daće otkriti
malo kasnije, korištenje NTFC-a, itd.. Wii U će opet biti Hit! ;-)