fanboy
Gle jasno mi je da vas je tu na HR- forumima i portalima 80% PS,Xbox igrača, 19% PC, možda 1%N igrača,
zato ni ne očekujem od vas pozitivu u Nintendo proizvodima, ja sam bar realan, a vi ako imate neku konzolu
ona je CAR, a sve ostalo smeće..
Ja ne kažem da je PC car, mislim bar se tako ne ponašam, mada mi je on najdraži,
a ne Nintendo! Nintendo mi je dobar za zabavu i opuštanje..
Ementaler-
Kao prvo, nigdje nisam naveo da EA mora raditi igre za Wii U, samo da ne trolaju, lažu itd.. to daje argumente ovakvim
trolovima da pljuju po Nintendu, ili po nekom drugom.. Neka kažu jasno i glasno, ne želimo raditi igre za Nintendo, a ne
ono konzola je preslaba, kad se vidi da to nije istina, sve naveo u tekstu...
Jest da je Nintendo sam kriv za većinu toga što im se trenutno događa, Wii U su izdali pre rano, softver je nedostajalo, operativni sustav je bio spor, virtualne konzole još nisu bile spremne, a nije bilo ni nekog marketinga.. No to se sada sve ispravlja, svi ispravki dolaze u pravo vrijeme, baš u vrijeme blagdana i izlaska konkurencije.. Zato mislim da Nintendo nema razloga za brigu..
I dobro sam naveo da se na Nintendo konzolama najbolje prodaju njihove igre, i naravno EA ne vidi zaradu, to drži vodu,
ali ima tu još nečeg između njih, di je nestalo ono partnerstvo od E3 2011, znači neki spor postoji...
Tvrdim da i bez EA, će Nintendo dobiti koliko traži da opstane, Mario, Zelda i ostale njihove velike igre njih drže na životu,
jer uvijek su zabavne, lijepe, i drugačije od prethodnih, ostaje samo lik isti, nije to COD itd..
Nintendo tvrdi, da nije nužno mijenjati lika, već način na koji igrate igru (gameplay), i ta igra je iznova zabavna..
Pogledajmo tog Maria, svi uzdišu, opet novi Mario, ali Mario64, Mario Sunshine, Mario Galaxy, i Sad Mario 3D World,
to su samo 4. 3D Maria, nije ih tako mnogo, i svaki je drugačiji od drugog, totalno drugačije iskustvo..
Pravi igraći znaju o čemu pričam i to znaju cijeniti, a vi ostali ste samo ogorčeni i buntovni trolovi,
bez uvrede, ali što jest, jest... Možete vi pričati sad što god želite, meni sve jedno, ali činjenice ostaju..
Sve kaj sam gore navel su činjenice, a ne fanboyizam!
Vidi mene, nisam igrao Bf3 već neko vrijeme, radi pikmina 3, samo dođem pozdraviti dečke iz Clana..
Baš iz tog iskustva vidim!
Npr: Imamo mladih momaka, i oni meni, di ćeš igrati Nintendo, to je za djecu, ne budi lud, Bf3 se igra, i te spike,
ti momci nemaju pojma o Nintedo igrama, niti imaju Nintendo, prvo si trebaju kupiti Nintendo konzolu i onda pričati, a ne na slijepo,
kao i ovi ovdje, koliko ih ima Wii U, vjerojatno nitko, ali su svi jako pametni, i oni znaju da je Wii U smeće a nisu ga ni imali prilike isprobati..
Ali u Clanu se svi ostali stariji članovi složili, i pale su zanimljive izjave, koje sam i navel,
Super Mario je Super Mario, to ima ono nešto, to te preuzme i dobro zabavi, to su činjenice, to je nostalgija a ne fanboyizam..
Npr: Kad izađe nova Zelda, ili Mario Kart milijuni će kupiti igru i Wii U konzolu...
Igrači to je Nintendo, u Japanu će uvijek dobit publiku i bitku, ma samo to će njima biti dovoljno, oni rade igre za dušu,
tamo se to prepoznaje, a ne da samo zgrću brda para, njihove se igre rade 2/3 go.
i nisu to poluproizvodi svakih godinu dana, da grabe brda para..
A očito je svijet poblesavio i baš to traže, daj šta daš, ma ja ću da kupim! COD svijedok..!
Danas PC igraća ima dosta, većina veli, želim Nintendo da se zabavim, nasmijem, a za sve ostalo mi je dovoljan PC, i to je to,
to su činjenice.. PS i Xbox su stvorili novu generaciju igrača, ali sve bi to bilo OK da nisu bahati i bezobrazni,
ništa im više ne valja u zadnje vrijeme, a to definitivno nije dobro za gaming industriju u budućnosti..
Čitajući samo portal HCL se vidi da većina više nije zadovoljna sa ničim, traže ono nešto što ne postoji, i koliko su iskvareni,
vrijeđanje je obavezan dio svakog vašeg teksta kojeg objavite, žalosno je to, nažalost to prisutno i na drugim
portalima, ima više trolova nego dobrih igrača.. Zato mi nemojte pričati bajke, priče,
uživajte u igrama, igrajte se, svatko neka uživa na čemu mu paše, ali ne podcjenjujte druge konzole,
ne vrijeđajte igraće suparnike, i neka vam bude nevažno što je druga konzola bolja ili lošija,
jednostavno uživajte na onome što imate, i što volite i ostavite druge da sami odluče što vole i uživaju u tome..
Sve sam vam to objasnio lajički, jasno i glasno, za svakog razumno, a vi i dalje pišite što vas je volja, trolajte itd..!!
Lijep pozz iz Vž, i gamera koji ima mnogo staža i zna o čemu priča!!