HCL.HR

3D Realms

Izdavač

3D Realms Recenzije

RecenzijaGraven

Stjepan Fikter 02.02.2024.

Još jedan predstavnik takozvanog boomer shootera pokucao nam je na vrata nakon boravka u early accessu. Opravdava li Graven još jednu injekciju nostalgije?

RecenzijaIon Fury

Stjepan Fikter 30.08.2019.

Ako ste se ikada zapitali koliko su dobre bile pucačine iz sredine 90-ih godina, Ion Fury na to pitanje odgovara kroz fantastičnu demonstraciju povijesti.

3D Realms Vijesti

Izašla je 2.0 verzija za retro pucačinu Ion Fury

Stjepan Fikter 08.10.2021.

Nova verzija eksplozivne retro akcije nije priprema samo za nadolazeću ekspanziju iduće godine nego i za šarolika poboljšanja unutar kampanje.

Demo verzija Cultica poziva na eliminiranje kultista

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Retro izgledom, moderno tehnologijom, Cultic vodi nas na nostalgično putovanje kada su pucačine na PC platformi počele osvajati gaming tržište.

Retro pucačina Ion Fury ovog ljeta dobiva ekspanziju

Stjepan Fikter 25.03.2021.

Shelly se vraća i to poprilično eksplozivno jer osim hrpe napucavanja sada ćemo koristiti i vozila uz nova oružja, protivnike uz druge novitete koji stižu s ekspanzijom.

Stiže novi Hexen – pod imenom Graven

Stjepan Fikter 06.09.2020.

Mač i magija se još jednom spajaju kako bi nas odveli na nostalgično putovanje kroz mračni fantazijski svijet u kojemu ćemo rješavati zagonetke, mijenjati okruženje i otkrivati motive heretičke sekte.

Ion Fury donosi nostalgiju 90-ih ubrzo i na konzole

Stjepan Fikter 28.04.2020.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja u PC verziji, nostalgična pucačina idućeg mjeseca stiže i na aktualne konzole kako bi i ta publika doživjela povratak u prošlost.

3D Realms Specijali

HCL preporučuje: Wrath: Aeon of Ruin – ima vezu sa starim Quakeom

Stjepan Fikter 03.04.2024.

Sjeckanje, pucanje i klizanje po retro razinama Wrath: Aeon of Ruina vraćaju nas u neko prošlo doba ne samo po vizualnom stilu nego i arhitekturi razina kakvu ne viđamo često u modernim pucačinama.

HCL preporučuje: Cultic – duhovni nasljednik kultnog Blooda

Stjepan Fikter 04.11.2022.

Tko je igrao Blood kasnih 90-ih godina dobit će fantastičnu dozu nostalgije kroz Cultic, a svi ostali imaju prilike doživjeti fenomenalno retro iskustvo napucavanja kultista.

3D Realms Igre

Cultic

Stjepan Fikter 31.10.2022.

Inspiriran kultnim Bloodom, Cultic na vraća u 90-e godine prošlog stoljeća kako bi poludjelim kultistima pokazali tko je glavni uz pomoć standardnog, ali zabavnog naoružanja.

Graven

Lovro Maroševac 20.02.2021.

Akcijsko-avanturistička puzzle igra u kojoj se borimo protiv horora čovječanstva.

Ion Fury

Stjepan Fikter 14.08.2019.

Nostalgična pucačina 90-ih godina bazirana na Build Engineu, demonstrira nam kako izgleda Duke Nukem, ali u ženskom obliku kojeg utjelovljuje Shelly “Bombshell” Harrison.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?