HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za PC

Red Solstice 2: Survivors

Stjepan Fikter prije 4 dana

Uz miks akcije i strategije te s fokusom na kooperativnom igranju, Red Solstice 2: Survivors ima zanimljive ideje koje nisu potpuno sjele na svoje mjesto.

Ashwalkers: A Survival Story

Lovro Maroševac 04.05.2021.

Igra preživljavanja koja se diči različitim završecima prosula nas je prahom i obećala nas izbaviti iz zla. Naglasak na obećala jer svoje obećanje nije ispunila.

Evil Genius 2: World Domination

Lovro Maroševac 16.04.2021.

Evil Genius 2 stigao nam je nepunih 20 godina nakon originala i podsjetio nas kakve muke moraju prolaziti genijalni umovi da bi zavladali svijetom. Je li nastavak uistinu dostojan svog prethodnika?

Loop Hero

Zoran Žalac 01.04.2021.

Kružili smo po petlji Loop Heroa nekoliko tjedana u pokušaju tumačenja što je to tako zarazno u toj maloj igri retro stila.

Football, Tactics & Glory: Football Stars

Zoran Žalac 08.03.2021.

Čudan je svijet nogometa sad kad se većina utakmica igra pred praznim tribinama. Stoga smo se i mi vratili čudnom nogometu – onom na poteze – kako bismo vidjeli što donosi njegova ekspanzija Football Stars.

Squad

Stjepan Fikter 16.10.2020.

Zaboravite na individualna herojstva u Squadu. Želite li u ovoj pucačini pomoći svome timu, ponekad uopće nećete ispaliti ni metka.

Art of Rally

Stjepan Fikter 12.10.2020.

Kombinacija perspektive, izazovnog voznog modela, fantastičnog grafičkog prikaza te vrhunskog soundtracka čine art of rally posebnim iskustvom kojeg bi ljubitelji vožnji trebali doživjeti.

Serious Sam 4

Hrvoje Smoljić 24.09.2020.

Sam “Serious” Stone se vraća u još jednom nastavku koji se vodi filozofijom “više je više, a više je bolje”. No je li takva igra dovoljna sve zahtjevnijoj publici modernih pucačina?

Crusader Kings 3

Lovro Maroševac 22.09.2020.

Crusader Kings 3 svojim se pristupom prema igračima pokazao kao igra koja je učinila nešto novo, a opet ostala vjerna vlastitim korijenima.

P.A.M.E.L.A.

Stjepan Fikter 17.07.2020.

U iščekivanju novog Deus Exa i/ili System Shocka, P.A.M.E.L.A. nas vodi u futurističku avanturu preživljavanja, smještenu u gradu kojeg nastanjuju zaraženi stanovnici.

Valorant

Hrvoje Smoljić 16.06.2020.

Nova kompetitivna pucačina tvoraca League of Legendsa je izvrsna igra, kontroverzna samo zbog nekih vanjskih razloga.

XCOM: Chimera Squad

Svan Hlača 05.05.2020.

Chimera Squad nije punokrvni XCOM, ali svejedno može s ponosom stajati uz ostale naslove u serijalu. Iako je temeljena na starom prokušanom receptu, donosi neke novotarije koje unose svježinu u svijet XCOM-a.

Death and Taxes

Pero Mlinar 15.03.2020.

Odigrali smo maštoviti Death and Taxes i suočili se s beskonačnom papirologijom. Doznajte kako smo se snašli u ulozi neočekivanog birokrata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?