HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za PC

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

Stjepan Fikter prije 3 dana

Uzimajući inspiraciju od klasika point’n’click žanra, Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit vodi nas u Europu kako bi rješavali zagonetke i otkrivali detalje priče čiji se korijeni vuku do 15. stoljeća.

Syberia: The World Before

Matej Brus 14.04.2022.

Ako ste ljubitelji interaktivnih priča u kojima se više priča nego upravlja protagonistom, Syberia: The World Before mogla bi biti avantura vrijedna vašeg vremena.

Lost Ark

Hrvoje Smoljić 12.04.2022.

Napokon smo uspjeli ne biti 20 tisućiti igrač u redu za igranje Lost Arka. Evo kako nas se dojmilo istraživanje tog fantastičnog svijeta.

Total War: Warhammer 3

Hrvoje Smoljić 04.03.2022.

Vodili smo epske bitke s različitim frakcijama u trećem poglavlju Total War: Warhammera. Evo kakvi su nam konačni dojmovi o igri.

Inscryption

Matej Brus 29.11.2021.

Ništa nije kako se čini u horor avanturi Inscryption koja će vam izvrnuti sva očekivanja od jedne kartaške igre.

New World

Hrvoje Smoljić 18.11.2021.

Kaže se da se novcem ne mogu kupiti ljubav, zdravlje i sreća. Jesu li silni Amazonovi milijuni uloženi u New World rezultirali zdravom igrom u koju će se igrači zaljubiti i pronaći sreću?

Carrier Command 2

Stjepan Fikter 21.09.2021.

Carrier Command 2 budi nostalgične osjećaje kod ljubitelja drugačijih strategija, ali i zaboravlja da više nije 1988. nego 2021. godina.

City of Gangsters

Stjepan Fikter 14.09.2021.

Veze i poznanstva, mito i korupcija, alkohol i prohibicija čine interesantan tajkunsko-menadžerski paket u obliku igre City of Gangsters u kojoj je cilj izgraditi kriminalno carstvo.

Red Solstice 2: Survivors

Stjepan Fikter 29.07.2021.

Uz miks akcije i strategije te s fokusom na kooperativnom igranju, Red Solstice 2: Survivors ima zanimljive ideje koje nisu potpuno sjele na svoje mjesto.

Ashwalkers: A Survival Story

Lovro Maroševac 04.05.2021.

Igra preživljavanja koja se diči različitim završecima prosula nas je prahom i obećala nas izbaviti iz zla. Naglasak na obećala jer svoje obećanje nije ispunila.

Evil Genius 2: World Domination

Lovro Maroševac 16.04.2021.

Evil Genius 2 stigao nam je nepunih 20 godina nakon originala i podsjetio nas kakve muke moraju prolaziti genijalni umovi da bi zavladali svijetom. Je li nastavak uistinu dostojan svog prethodnika?

Loop Hero

Zoran Žalac 01.04.2021.

Kružili smo po petlji Loop Heroa nekoliko tjedana u pokušaju tumačenja što je to tako zarazno u toj maloj igri retro stila.

Football, Tactics & Glory: Football Stars

Zoran Žalac 08.03.2021.

Čudan je svijet nogometa sad kad se većina utakmica igra pred praznim tribinama. Stoga smo se i mi vratili čudnom nogometu – onom na poteze – kako bismo vidjeli što donosi njegova ekspanzija Football Stars.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?