HCL.HR

Igramo Monster Hunter World (EP2): Ovaj lik jede druge dinosaure

Igor Belan 03.02.2018.   •   8 komentara


Znaš da situacija nije dobra kad si tek početnik u lovu na dinosaure Monster Hunter Worlda, a susretneš se s čudovištem koje doslovno jede druge dinosaure. Evo kako je prošao moj prvi pravi lov na “čudovišta”.

Komentari (8)

  • Vexido

    04.02.2018 - 14:02

    sto vise gledam igora kako igra ovu igru ,to mi se sve manje i manje svidja igra :p
    cudovista su zakon ,ali borba meh…

    Blaženka…

    • 312AE

      @Vexido, 04.02.2018 - 15:10

      Tak je i meni. Ne kužim tu fascinaciju za igru. Čak sam i zaspal, kad sam gledala video. Dobro tu sam valjda sam kriv. Ovaj video mi je sam potvrdil već rečeno, da su mi likovi antipatični i borba je čudno. Gledala sam još na Youtube-u i od nekih živina možeš tak ružne oklope napraviti. Mislim da je igra u coop-u zabavnije, to sudim po videjima. Ne kužimo mi ponekad Japance. 🙂 Ali nek su fanovi sretni.

    • AceRimmer

      @312AE, 05.02.2018 - 14:28

      Rijetko koju igru mi je bilo mucno na HCL-u gledati kao ovu. Opcenito, nikako ne podnosim hack&slash igre, prije svega zbog losih animacija kolizije udaraca s protivnicima. Izgleda kao da mases zrakom, a igra to registrira kao pogotke. Ne samo da lose izgleda, nego i samu borbu cini nepreciznom – ne znas kada ces nekog pogodit, jesi li uopce koga pogodio, tesko je procijenit gdje su udarci protivnika tocno usmjereni pa ih je tesko izbjegavat itd. (sto je opcenito problem brobe u 3D igrama).
      Btw, 312AE, odluci se jesi li musko ili zensko 🙂

    • 312AE

      @AceRimmer, 05.02.2018 - 14:48

      Sorry najčešče s mobitela pišem, pa mi tu i tam nešt pobjegne. Muško inače.

    • Kosta99

      @Vexido, 04.02.2018 - 16:51

      Isto tako i ja…Pogledao sam prvih 10min i mislim da je borba toliko losa da je strasno :D…

    • Zoran Žalac

      @Kosta99, 07.02.2018 - 10:48

      Ma stvar je daleko bolja nego što izgleda. Iako stoji ovo što AceRimmer kaže – da je teško registrirat udarac, udariš čudovište mačem od tri metra, a ono ni da mrdne.

  • Goran1234

    04.02.2018 - 18:45

    Da…mogu vidi se da ovakva igra lošije prolazi kroz nas… Igrao sam MH 3 Ultima,neke osnove su slične,nebih se usudio iste…Ali što se tiče Rpg elementima igra je jako kvalitetna i multiplayer je dobar…kad se levelirš dovoljno i unaprjedis svoju klasu…počinje zabava.

  • Avenger

    06.02.2018 - 10:14

    ovo je igra onog tipa kad prodjes main misije onda tek pocinje, otvaraju se high lvl monsteri i isto takva oprema, oruzja su jako raznovrsna ali odlicno balansirana.
    Ako se odlucis na jos koji video uzmi oruzje ‘Insect Glaive’, to je kao neko koplje i s njim dobijes na ruku neku zivotinju koju bacas na enemya da je tuce a ujedno tebe ljeci ili moze trovati itd. interesanto je sto s tim oruzjem se uglavnom boris u zraku a nije komplicirano puno…..btw. sve tragove koje pokupis s njima upoznajes monstere i onda u bazi imas lika s knjigom di ces moci viditi na koje sve elemente je taj monster slab isto tako koje su mu week spots i sto mu je sve lomljivo itd…..ja sam na 80h igre i jos uvik se otvaraju nova cudovista mada sam ja dosta lutao ali je igra sto je vise igras postaje sve interesantnija….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?