HCL.HR

Probao sam novi Saints Row i odmah se zamjerio policiji

Igor Belan 23.08.2022.   •   6 komentara


Sudeći po prvim recenzijama i zujanju po internetu, novi Saints Row nije se baš proslavio, ali na prvi pogled djeluje čisto OK. Problem je što “čisto OK” više nije ni približno dovoljno, pogotovo kada posvuda iskaču tehnički problemi.

Komentari (6)

  • Vujo777

    23.08.2022 - 19:42

    This is big piece of shit, nama meni do starih naslova

  • Stitrek

    23.08.2022 - 20:11

    Dobra gluping igra, to je Saints Row i svakako malo osvjezenje u svijetu gaminga👍

  • Agent

    23.08.2022 - 22:23

    Nadam se da su promjenili kako se bira misije jer u 3-ci nakon nekog vremena nisam znao koje misije sam prošao i možeš ih ponovit a koje nisam prošao.

  • Iron666

    24.08.2022 - 09:07

    Loše… no očekivano. Do sad su sve Epic eksluzive podbacile u kvaliteti, no kao da to i čudi. Zamisli da dobiješ unaprijed ogromnu količinu love, za proizvod koji još nije gotov. Epic je veliki krivac u tome. Možemo mi pričati koliko hoćemo o tome kako developeri žele dostaviti dobar proizvod i dobit hvalospjeve igrača, ali ono što ih drži na životu je novac i ništa drugo. I sad zamisli da dobiješ unaprijed ogromnu količinu novca, za nešto što još nije gotovo i onda očekuješ kvalitetu? Yeah right. Promjena radne okoline kad znaš da si već zaradio na nečemu što je u izradi je ogromna, pritisak šefova i općenita radna atmosfera se mijenja iz korjena kad znaš da si lovu već dobio, a samim time fušarenje postaje drastičnije, to jednostavno ide tako. Sve se to dokazalo više puta sa više naslova… Mogu oni pričati šta hoće ali uništavaju gaming na više načina… Gade mi se. Eno i Dead Island 2 je eksluziva, nakon sto godina najava i odjava i novih developera i svega, još sad i to… već unaprijed možeš vidjet da će bit polu-proizvod (nadam se da griješim).

  • SanKa

    24.08.2022 - 09:47

    ovo nitko nije ocekivao….not.

    igore kad ce mortuary assistant 3. dio 😀

  • TheCroWolff

    24.08.2022 - 11:09

    Poor man’s gta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?