HCL.HR

Monster Hunter World PS4 Pro konzola izaći će prije igre po kojoj je dizajnirana

Petra Rukav 19.09.2017.   •   2 komentara


Developer Capcom otkrio je novi trailer za Monster Hunter World, kada ćemo ga moći zaigrati te kako izgleda limitirano izdanje PS4 Pro konzole ovog ARPG-a.

monster-hunter-ps4-pro

Monster Hunter serijal uskoro će dobiti najnoviji nastavak koji nam obećava uživanje u „vrhunskom lovačkom iskustvu“. Naime, Capcom je danas potvrdio da će lov na čudovišta u Monster Hunter Worldu početi 26. 01. sljedeće godine na PS4 i XONE konzolama, a PC igrači svoj će primjerak dobiti nešto kasnije.

Povrh toga, najavljeno je i limitirano izdanje Monster Hunter World PS4 Pro konzole. Na slici iznad možete uočiti elegantan crni dizajn same konzole sa siluetom jednog od legendarnih čudovišta ovog serijala te kontroler boje vina ukrašen logotipom igre.

Međutim, čini se da prvi naslov koji ćemo zaigrati na ovoj tematskoj konzoli neće biti Monster Hunter World. Naime, konzola izlazi 07. 12. ove godine, barem u Japanu, dakle mjesec dana prije izlaska same igre.

Uz sve to priredili su i potpuno novi trailer koji prikazuje razna nova čudovišta te Asteru, srce istraživačkog povjerenstva u kojem ćete pronaći sve što jednom lovcu treba.

Komentari (2)

  • darijoman

    19.09.2017 - 16:44

    Konzola izgleda opako dobro 🙂

  • Fr3dY

    19.09.2017 - 22:32

    Konzola izgleda bolesno,džojstik manje više

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?