HCL.HR

Aiden Pearce pojavit će se u Watch Dogs Legion – stariji, ali ne nužno i pametniji

Zoran Žalac 11.09.2020.   •   7 komentara


Protagonist prvi igre iz serijala Watch Dogs pojavit će se i u trećem dijelu kao igrivi lik, ali tek naknadno nakon izlaska Legiona.

U Watch Dogs Legionu igrat ćemo s hrpom likova… ili ćemo barem imati tu slobodu da igramo s kime god želimo. No, Ubisoft će iskoristiti priliku da među te likove ubace jednog jedinog, ikoničnog – Aidena Peacea, protagonista prve Watch Dogs igre iz 2014. Naravno, tako to u Ubisoftu kažu da je lik ikoničan; publika je tu zapravo podijeljena te se Aiden nekima svidio, a nekima baš i nije.

U bilo kojem slučaju, pojavit će se on u WD Legionu, ali kao bonus onima koji kupe Season Pass za tu igru. Isto tako, pojavit će se nekad naknadno, poslije izlaska same igre. Hoće li imati neku specifičnu priču ili će biti samo jedan od X likova s kojima se može igrati – to ćemo tek vidjeti.

Osim lika Aidena Pearcea, Season Pass za Watch Dogs Legion dodat će još četiri unikatna heroja rosteru igrivih likova, jednu ekspanziju s pričom, bonus Deadsec misije i još neke sitne kozmetičke stvari.

Ubisoft nam je također još jednom demonstrirao kako će izgledati to igranje s različitim likovima u Londonu. Stvar zapravo uopće nije komplicirana, ali kako sam pisao u najavi igre prije dva mjeseca, to je shema koja bi Watch Dogs Legion trebala uzdignuti od već ustajalih ideja i definitivno nudi nešto drugačije što u ostalim Ubisoftovim igrama još nije korišteno. Stoga nije loše da to ističu još jednom.

Komentari (7)

  • bigZ

    11.09.2020 - 11:05

    ovo mi se svidja jer je meni Aiden Pearce definitivno glavno lice WD. Meni se kao lik svidio u prvom dijelu tako da pozdravljam ovu odluku da ga ubace u Legion.

    • Holysheat666

      @bigZ, 11.09.2020 - 22:37

      Definitivno, volim i wd2 al oni likovi su toxicni ,nafurani

      U prvom djelu lik je normalan , i prica ima smisla

    • atlas

      @Holysheat666, 13.09.2020 - 12:35

      😀 Pa istina, mozda jedini lik koji trenutno predstavlja nesto normalno u WD2

  • GAMEmaher

    11.09.2020 - 11:10

    WD1 odlična igra i atmosfera. Dvaput je odigrao a tada season pass isto im odličan bio dodatak. I ova se odigra…djeluje zabavno. ps4 Pro stand by i nema potrebe još za next gen 🙂

  • AZRAELxXxGhost

    11.09.2020 - 16:15

    Uzeo sam prije par mjeseci gold edition 110€…drago mi je cuti da se jedan od meni najdrazih likova vraca. Al samo mi je glupo sto WD i Valhalla izlase relativno blizu necu imat vremena sve odigrat a obe prednarucio…

  • AtomicHood

    11.09.2020 - 18:18

    Piše u videu da ima svoj story arc tako da će valjda objasnit što radi u Londonu.

  • blacklist0907

    11.09.2020 - 19:07

    Bio je legendarni u onom prvom gameplay videu jedinice i samo tamo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?