HCL.HR

Besplatno se dijeli jedan operativac u Rainbow Six: Siegeu

Lovro Maroševac 23.12.2022.   •   10 komentara


Vrijeme darivanja je pred nama tako je i Ubisoft sa svojim miljenikom Rainbow Six: Siegeom uskočio u ovaj božićni i novogodišnji duh te odlučio nagraditi igrače.

Vrijeme je božićnih blagdana pa tako neki izdavači dijele besplatne stvari. Na Epic Gamesu svaki dan dobivamo po jednu igru, dok je od jučer moguće dobiti i besplatnog operativca u Rainbow Six: Siegeu.

To, naravno, nije zasluga Epic Gamesa, već Ubisoftov znak pažnje prema svojim igračima. Svi oni koji posjeduju R6 Siege i uđu u igru između 22. 12. 2022. i 3. 1. 2023. godine dobit će po jedan blagdanski paketić. U njemu je moguće besplatno dobiti jednog od operativaca koji su stigli u igru u ovih sedam godina. Nažalost po igrače, neće moći birati, već će im se operativac nasumično dodijeliti.

U situaciji da netko već posjeduje sve operativce, tada će priča biti nešto drugačija.

U tom slučaju, u paketiću će se dobiti kaciga i uniforma za operativku Ying, kao i novi izgled za pušku. Sve to bit će u duhu ovogodišnjih božićnih i novogodišnjih praznika.

U Rainbow Six: Siege početkom ovog mjeseca stigla je nova sezona. Zadnja je to sezona u sedmoj godini, a donijela je novu operativku Solis i mapu Nighthaven Labs. Sustav reputacije također je implementiran u beta verziji pa sada igrači moraju paziti kako se ponašaju.

Komentari (10)

  • Saren

    23.12.2022 - 15:16

    “Sustav reputacije također je implementiran u beta verziji pa sada igrači moraju paziti kako se ponašaju.”- Osim sto moraju paziti na ponasanje, ostavljeni su na milost i nemilost spaghetti kodu i sustavu koji nije ni Alpha, a kamoli Beta po tome kako (ne)radi i baca igrace u rankove kako mu se sprdne svaki dan.

    • Agent

      @Saren, 23.12.2022 - 17:22

      Ja šta sam odigrao ove sezone stavljao me u istim rankovima kao i druge a drugo što su sad svi počeli od najnižih rankova pa dobivaš igrače koji su bili svakakvi prošle sezone.Mislim da su s time zeznuli jer s velikom srećom copper bi mogao doći do platine ako ne i više pa će gore zeznuti gejmove.

    • vlatko2003

      @Agent, 23.12.2022 - 17:40

      bude se to stabiliziralo kroz neko vrijeme

    • Agent

      @vlatko2003, 23.12.2022 - 18:13

      Kako točno ako svaku sezonu svi kreću od najnižeg ranka?

    • vlatko2003

      @Agent, 23.12.2022 - 19:13

      e jebiga, to nisam znao, ja mislio da je sad samo reset bio posto novi nacin rankinga kao

    • Agent

      @vlatko2003, 23.12.2022 - 20:08

      Koliko se sječam pročitao sam da se sad resetira svaki put da se izbjegne namjerno spuštanje do najnižeg ranka pa dizanje gore sljedeće sezone i tako u krug. Ima dosta likova šta to rade.

    • Saren

      @Agent, 23.12.2022 - 23:38

      Referirao se ja na rankove koje daje njihov reputation system brale. Ne na Ranked mod igre . To je tako jadno i bijedno programirano da su horori kako se to ponasa i sta to jest.

    • Agent

      @Saren, 24.12.2022 - 08:32

      Kako točno primijetiš da tu dobivaš različite rankove reputacije?

    • Saren

      @Agent, 24.12.2022 - 14:06

      Pa ti pise sta si kad udjes u igru, odmah do Alpha Packova ti je. Znaci imas- Dishonorable, Disruptive, Respectable itd… Mene svaki dan seli iz jednog u drugi, a ne radim bas nista drugacije ili lose.

    • Agent

      @Saren, 24.12.2022 - 15:04

      A to radiš ti skoro isto ali ponekad umreš slučajno ili ubiješ nekoga da lik misli da si cheater i dobiješ report pa ti reputacija pada dolje a da ti ni ne znaš šta si napravio.Onda drugi dan uspiješ odigrat da ne dobiješ report pa se vratiš na srednju/početnu reputaciju.Ako uspiješ više dana da ne dobiješ report ideš i do najvišeg ranka. Malo su čudno to napravili ali ok. Uglobalu to ne utječe toliko na igru jedino kad padneš na najnižu reputaciju ponekad dobiješ likove koji stalno prigovaraju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?