HCL.HR

Besplatno zaigrajte ARK: Survival Evolved do ponedjeljka

Lovro Maroševac 28.02.2020.   •   2 komentara


Hit igra o dinosaurima nedavno je dobila novu ekspanziju, a sada ju svi možete isprobati, ukoliko ju nikada niste zaigrali.

Ljubitelji preživljanja i hvatanja dinosaura s nestrpljenjem iščekuju neki novi serijal sa stvorenjima iz ARK: Survival Evolveda i Igorom u glavnoj ulozi. Međutim, do toga još neće doći, ali se zato mogu zadovoljiti onime što ekipa iz Studija Wildcarda nudi.

ARK: Survival Evolved je besplatan na Steamu i svi koji ga žele isprobati, mogu to iskoristiti do ovog ponedjeljka. Također, u tom periodu će moći zaigrati sve DLC ekspanzije, osim najnovijeg Genesisa, a to obuhvaća Extinction, Aberration i Scorched Earth.

Ukoliko iskustvo igranja i lova na dinosaure prođe bez previše problema, temeljna igra će se moći kupiti za 80% snižene cijene. Sve ostale ekspanzije koje zahvaća ova akcija su na 50% popusta. Valja napomenuti da ovi akcijski popusti vrijede do 9. 3. pa je vremena za odluku na pretek.

ARK: Survival Evolved nedavno je dobio novu ekspanziju pod nazivom ARK: Genesis. Međutim, spomenuti DLC nije izašao u punom izdanju, već je podijeljen na dva dijela. U prvom je dijelu, između ostalog, stigla ogromna kornjača koju igrači mogu pripitomiti i na njezinim leđima graditi bazu. Drugi dio bi trebao stići potkraj godine.

Komentari (2)

  • XLBanana

    29.02.2020 - 17:34

    Igra zaista postaje odlicna

  • Manijaci

    29.02.2020 - 22:19

    kakav je ovo update ARKa od 16gb? vrijedi li update igricu iako vrlo rijetko udjem u nju?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?