HCL.HR

Brazilka Brava nova je operativka u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 19.02.2023.   •   1 komentara


Prva sezona osme godine Rainbow Six Siegea sa sobom donosi hakerske napade iz Brazila i zaštitu protiv varalica na konzolama.

Ubisoft je na sinoć na Six Invitationalu u Montrealu predstavio prvu sezonu osme godine Rainbow Six Siegea. U igru dolazi nova operativka i nekoliko važnih promjena koje se tiču načina igranja u sezoni zvanoj Commanding Force.

Brava je tako nadolazeća operativka koja će se pridružiti napadačima. Njena naprava zove se Kludge Drone i može hakirati protivničke uređaje. Ovo je druga operativka među napadačima koja ima vlastiti dron koji se razlikuje od ostalih defaultnih. Twitch tako može uništiti uređaje, dok ih Brava hakira i okreće protiv obrambenih igrača.

Baš kao i njezinom sunarodnjaku Capitau, Bravino primarno oružje jest jurišna puška PARA-308. Drugo primarno oružje joj je CAMS DMR. Što se tiče sekundarnih, nova napadačica može birati između Super Shorty pumperice i pištolja USP40. U svom bogatom arsenalu također ima opciju biranja između claymorea i dimnih granata.

Ono što je zanimljivo jest da će tijekom prve sezone u igru doći još jedan sustav protiv varalica, no isključivo na konzolama. Mousetrap bit će novi sustav borbe protiv varanja i to tako da će pokušati detektirati igrače koji koriste miš i tipkovnicu na konzolama. Jednom kad se to dogodi, sustav će redovito povećavati input lag na kontrolama. Također, igrači koji će se ponašati toksično verbalnim putem, bit će utišani odmah u startu.

U ostalim gameplay promjenama, Zero će sad manualno morati probijati zidove sa svojom kamerom, to više neće biti automatski. Unaprijeđeni su Muzzle Break i Compensator dodaci na oružjima te je maknuta mogućnost prekida ponovnog punjenja municije. Sve ove promjene i dodaci stižu na test servere 21. 2., a nova sezona je u planu točno dva tjedna kasnije.

Komentari (1)

  • Agent

    19.02.2023 - 12:28

    Ovo za miš i tipkovnicu na konzolama zvuči ok, još samo da se ozbiljnije pozabave i cheaterima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?