HCL.HR

Chloe će u Life is Strange: Before the Storm glumiti druga glumica

Juraj Bevandić 16.06.2017.   •   6 komentara


Life is Strange dobiva prequel imena Before the Storm u kojem će glavnu ulogu preuzeti Chloe koja pak ima novu glumicu oko koje se lome koplja i diže prašina.

Life is Strange Chloe

Nadamo se da vam nije promakla najava prequela Life is Strange: Before the Storm na E3 sajmu. U slučaju da je, ono što trebate znati je da će se ova priča odigrati tri godine prije prve igre, glavni lik će biti Chloe, a ne Max, nećemo moći kontrolirati vremenom. No, čini se da je život čudan i nakon oluje, a pod olujom mislimo na glumački štrajk u gaming industriji, jer radi njega će Chloe predstavljati nova glumica.

Situaciju je objasnila originalna glumica koja je posudila glas Chloe u prvoj igri Ashly Burch i to je rastužilo fanove koji su se vezali uz njenu glumu. Doduše, nešto drugačije su reagirali njeni kolege glumci poput poznate Felicie Day koja je putem Twittera izrazila razočaranje što su developeri umjesto ugovaranja viših prava za glumce odlučili zaposliti novu glumicu koja nije u sindikatu.

Čini se ipak da stvari nisu toliko strašne, jer od novih developera doznajemo da iako Ashly neće glumiti u ovom prequelu, to ne znači da ne radi na projektu. Navodno joj šalju svoj scenarij i traže njene komentare na lik Chloe te je duboko uključena i ushićena oko igre. A igrači koji su imali prilike isprobati demo verziju kažu da je glas nove glumice prilično vjeran originalu.

Komentari (6)

  • snooker

    16.06.2017 - 07:24

    prequel je nepotreban

  • mili1985

    16.06.2017 - 11:56

    Ovo me podsjeća na Twin Peaks prequel Fire Walk With Me.
    Dosta poveznica ova igra sa serijom vuče.

  • baDarmageddoN

    16.06.2017 - 17:47

    Glupost. Isto kao što je novi Flash glupost. Mislim, glumac iz JLeague. Nije ovo Andromeda, tu su facijalne animacije podosta bitne!

  • Memphis

    16.06.2017 - 23:39

    Kako loše vrijeme, danas se doslovce štrajka za svaku sitnicu samo da se dobije pažnja i jeftini poeni… Premda ju dissam ovim, al ima dost zapažljiv glas i dost se to veže za glavnog lika u igri gdje je priča bitna. Srećom nije neka velika razlika u glasovima, da nitko nije rekao da je promjenut glas 90% igrača ne bi ni skužilo. Valjda priča bude dobra 🙂

  • D0ppelgangeR

    16.06.2017 - 23:54

    Danas sam napokon presao Life is Strange.. Nevjerojatno koliki utjecaj igra moze imati na covjeka.. Zaista jako jako dobro razradena prica, voice acting nisam niti ocekivao da ce biti los kad sam vidio postavu glumaca… Zaista jedna od najboljih igara koje sam igrao.
    Prequel mi se cini malo nepotreban no bit ce zanimljivo vidjeti sto se dogadalo dok nije bilo max i dobit cemo bolji pogled na rachel amber. Vidjet cemo, no nemam neka velika ocekivanja…

  • GhostMan

    13.07.2017 - 00:12

    🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?