HCL.HR

CoD: BLOPS Cold War dobiva hrpu novog sadržaja, a Warzone gubi hrpu gigabajta

Domagoj Plantak 30.03.2021.   •   5 komentara


Activision nastavlja sa standardnom dozom novih mapa, modova i ostalog sadržaja za Call of Duty igre, a u ažuriranju obećava i više slobodnog prostora na diskovima.

Call of Duty: Black Ops – Cold War u sklopu svog standardnog Season Reloaded ažuriranja sutra donosi tri nove multiplayer mape, dodatna tri multiplayer moda, novu noćnu regiju za fanove Outbreak zombija (Sanatorium), ali i novi snajper ZRG 20mm. Ima tu naravno još toga, poput dva nova operativca ali i dodataka za Dead Ops Arcade zombi mod, čijim se igranjem odsad također ostvaruje napredak unutar battle passa i standardnog leveliranja. S obzirom da su zombiji zasluženo najjači adut Cold Wara, ni Onslaught nije ostao gol – tu je novi Containment mod, naravno i dalje privremeno ekskluzivan za Sonyeve konzole.

Neki od ovih dodataka će uobičajeno doći nešto kasnije tokom sezone, no Activision je odmah po preuzimanju svježih pedesetak gigabajta (računajući da uz Cold War imate i Warzone) odlučio počastiti igrače Modern Warfarea i Warzonea smanjivanjem količine prostora na disku. Tako biste samo s instaliranim Warzoneom trebali smršavjeti 10-15 giga ovisno o platformi, a ako još igrate i Modern Warfare oslobodit će vam se i do 34 gigabajta. Ovo je obećavajući napredak u aspektu masivnih ažuriranja koja nam Activision plasira još od izlaska MW-a pred godinu i pol.

Dobra je stvar što je većina novog sadržaja ipak dostupna odmah po instalaciji ažuriranja, pa će vas Multi-Team hardpoint razvrstati u deset različitih timova po četiri, a vratio se i omiljeni Prop hunt koji je zaobišao prethodni Modern Warfare. Balansiranje oružja bismo također odmah trebali vidjeti, što će vjerojatno najprije osjetiti oni u Warzoneu.

Komentari (5)

  • SilverMelior

    30.03.2021 - 16:47

    Nadam se samo da ove godine nece upropastiti CoD. Cold war presao kampanju i prodao igru, multiplayer je bas loš,mape su dobro dizajnirane,ali je sve ostalo je loše. Vratio sam se Modern Warferu iako vise ne dobija novi sadržaj.

    • SanKa

      @SilverMelior, 30.03.2021 - 16:51

      amen. MW je miljama ispred Cold Wara. em bolje mape, em bolja oruzja, fizika, sve

    • ScoobyDooo

      @SilverMelior, 30.03.2021 - 19:23

      Koliko mi se zgadio Cod voljan sam dati batlle net acc nekom ako hoce da igra

  • brus

    30.03.2021 - 17:19

    Nadam se povratku Battlefieldu ove godine, COD igram samo zato što Battlefield već par godina nije na nivou.

  • Agent

    31.03.2021 - 09:02

    87GB updata,oni nisu normalni

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?