HCL.HR

Cyberpunk 2077 ovoga bi tjedna mogao dobiti prvi DLC

Zoran Žalac 26.07.2021.   •   84 komentara


Bliži se datum kada bi Cyberpunk 2077 trebao dobiti svoje prvo proširenje sadržaja kroz besplatni DLC.

Više od pola godina nakon izlaska Cyberpunk 2077 mogao bi dobiti svoj prvi službeni DLC. Ekipa je očito zadovoljna tehničkim stanjem igre te su se bacili na proizvodnju dodatnog sadržaja kojega možda vidimo već ovoga tjedna.

Naime, CD Projektov developer Pawel Sasko nedavno je imao live stream u kojemu je jednome liku u Cyberpunku 2077 poručio da trepne kako bi DLC bio lansiran ovoga mjeseca, na što je lik u igri trepnuo. Može to zvučati kao usputna šala, ali Sasko je na kraju streama također poručio da će za tjedan dana imati interesantno iznenađenje na kojemu radi i za koje se nada da će se stvarno dogoditi.

U slučaju da dođe do najave prvog DLC-a za Cyberpunk 2077, treba naglasiti da ne očekujete velike stvari. Proširenja za igru bit će besplatna svim vlasnicima Cyberpunka 2077, ali neće biti ekspanzije nego sitni dodaci nalik onima kakve je dobivao The Witcher 3. U slučaju te igre mogli su se preuzeti dodatni questovi, kostimi, oružja i sl.

Prema neslužbenim informacijama, prvi DLC za Cyberpunk 2077 mogao bi proširiti zonu Night Cityja zvanu Pacifica, no to za sada još nije službeno potvrđeno.

Označeno sa: ,

Komentari (84)

  • Mad Ant

    26.07.2021 - 13:41

    Jel igra tkogod jos CP? Jel se iole maknuo od ispraznog iskustva i tih bugova?

    Moram priznati da me ne privlaci mlaki isprazni GTA u buducnosti…

    • vragec25cro

      @Mad Ant, 26.07.2021 - 14:13

      Daleko je to od Gta.Ja ga odigrao 99% ostao mi jedan achievement koji mi se neda igrati jer je čisto grindanje i igra mi bila ok.Par bugova koji bili smiješni i jednom propao u zemlju(xsex,verzija xone igre)

    • DjokaBA

      @Mad Ant, 27.07.2021 - 08:13

      Ja sam pre par dana ukljucio, cisto da vidim u kakvom je igra stanju. Imam ga instaliranog i cekam da se malo sredi pa da opet odigram.. Ono sto sam video za tih 5-6 minuta je gore nego kad je bio launch i kad sam igru prvi put presao. I dalje je katastrofalna situacija.

    • Rick Sanchez

      @DjokaBA, 27.07.2021 - 09:56

      na kojoj konzoli?

    • DjokaBA

      @Rick Sanchez, 27.07.2021 - 11:33

      Na kompu, od konzola imam samo PS5 i ne pada mi na pamet da opet bacam pare na ovo da bih igrao na Soniju.

    • Rick Sanchez

      @DjokaBA, 28.07.2021 - 11:38

      ma priča se da je na pcu skroz ok što se bugova tiče pa zato pitam…

    • DjokaBA

      @Rick Sanchez, 28.07.2021 - 12:24

      Ma gde brate, daleko od toga. Imam utisak da je na launchu bilo bolje nego sad.. Tad sam i zavrsio igru, sad nisam imao nerava ni da testiram duze.

  • vragec25cro

    26.07.2021 - 14:14

    Je…. ih Pacifica,šta ne ubace gornjo di9 mape koji prazan ili malo da upotpune wasteland.

    • MakinjoX

      @vragec25cro, 26.07.2021 - 18:32

      Vjerujem da će popuniti cijelu mapu u budućnosti

    • JCD-Bionicman

      @vragec25cro, 26.07.2021 - 20:14

      Pa kontam da će ubaciti mnogo aktivnosti sa ovim DLC-evima i skroz promeniti način borbe protivnika jer je ovo trebalo biti RPG i svaka banda bi trebala imati različit način borbe i još da nameste taj RPG sistem da radi kako treba jer je sve broken. Pacifica i proširenje je nešto što jako puno isčekujem i još od onog demoa 2019. sam se nadao da će biti full priča da bi na kraju bio samo jedan quest sa Voodoo boysima.. Kakav wasted potencijal..

  • Goblin

    26.07.2021 - 14:21

    Iskupili bi mi se jedino da naprave “6 months montage” ekspanziju.

  • SanKa

    26.07.2021 - 14:41

    jel se DLC zove “ostatak igre” ?

    • JCD-Bionicman

      @SanKa, 26.07.2021 - 20:16

      Balansirana oružja, bolji AI, daily rutine, Police system, vendors, food, frizeri, augmentacije i celokupan RPG sistem bi trebao da dobije veliki update koliko sam pratio Saskove lajvove. E sada, ostaje da vidimo da li će ovo biti DLC ili ipak redovan update kasnije ove godine..

    • SanKa

      @JCD-Bionicman, 27.07.2021 - 08:55

      znaci sve sto se trebalo dobit onog trena kad je igra releasana ? wow..impressed…not…citam i dalje da je police sustav glup ko k, i najvaznije, ono sto ne mozes popravit, da je igra kao i svijet isprazno..ni 5% onog sto su obecavali.

    • JCD-Bionicman

      @SanKa, 27.07.2021 - 17:05

      Videćemo šta će se desiti ali kladim se da neće odustati od igre jer su propali skroz na skroz u tom slučaju. Imaju još šansi jer je igra pravo dobra ako zanemarimo sve osim priče.
      Počeli su da zapošljavaju ljude baš za Open World team u Cyberpunku 2077 pa ti to sve pokazuje da možda ipak ima nade za living and breathing world kakvog su obećali.

    • SanKa

      @JCD-Bionicman, 28.07.2021 - 09:50

      ja se nadam, tad cu ju i zaigrati

  • Dick Johnson

    26.07.2021 - 14:43

    Ma neće im pomoč nikakv DLC. još u provm traileru jave na vijetima d aje jhonny silverhand umro prošle godine (dakle 2076), igra je trebal bit kak se V i Jackie probaiju kroz svijet podzemlja il tak neš slično (ko GTA), al su odlučili stavit fokus na Keanua i Jhonnya u “zadnji cas”. Mislim nije igra loša, al 101 DLC nece pomoc da dobijemo izvorno kaj je trebalo bit.

    • JCD-Bionicman

      @Dick Johnson, 27.07.2021 - 17:08

      Pa, mislim pogledaj trailer. Niti jedna jedina scena nije u finalnom proizvodu. Sve je to kao neki trailer stvoren od concept arta po njihovom objašnjenju kako sam pročitao ali nećemo uzimati 100% da je istina jer nemam dokaza i isečak iz tog nekog lajva u kojem je to rečeno.

  • Bronson

    26.07.2021 - 15:22

    Cyberpunku najmanje treba DLC..

    • blacklist0907

      @Bronson, 26.07.2021 - 15:27

      Zamisli kolko ce zakrpa trebat samo ovaj dlc tak da prekacem

    • JCD-Bionicman

      @blacklist0907, 26.07.2021 - 20:17

      Pa DLC su zakrpe i sve ono što je igra trebala imati od samog početka.. Nemojte misliti da će DLC biti 2 nova oružja, 1 super duper majica,i par frizurica jer ako je to slučaj, zakopali su se za sva vremena.

    • blacklist0907

      @JCD-Bionicman, 26.07.2021 - 22:07

      Pa kaj nije ovaj dlc neko proširenje pacifike?ako je onda ocekuj još bugova

    • Rvatina22

      @JCD-Bionicman, 26.07.2021 - 23:54

      Dlc baš i jesu te stvari. Patch su zakrpe, a dlc znači downloadable content što znači uglavnom novi sadržaj i slično (to što si ti naveo)

  • ImeiPrezime

    26.07.2021 - 15:32

    A neka više post o Cyberpunku pa da pitam, u kakvom je stanju trenutno igra za PS5? Isplati li se uzimat za 200 kuna ili još čekat?

    • blacklist0907

      @ImeiPrezime, 26.07.2021 - 16:18

      Možda bolje odustat nego cekat😂😂

    • Toma_HR

      @ImeiPrezime, 26.07.2021 - 21:59

      Ja osobno čekam, ako ispadne nešto kupujem bilo kad za godinu-dvije. Ako ne ništa, preskok ima dovoljno drugih igara

    • Rick Sanchez

      @Toma_HR, 27.07.2021 - 10:57

      ja sam odlučio čekat baš pravu ps5 verziju, znajući da čekam vjerojatno još godinu i pol…

    • moordrak

      @ImeiPrezime, 28.07.2021 - 08:09

      Verzija za PS4 je OK, vrti se OK na petici i vrtila se i prije OK (na PS4Pro i PS5) . Pusti filozofe tu. 200 kn je super cijena. Vjerojatno misliš na polovnu igru. Ako još nisi igrao CP i jako patiš od grafike, pričekaj verziju za PS5. Dok to izađe, vjerojatno će utrpati još par DLC-ova i hrpetinu popravaka zato, strpljen-spašen.

  • Artyom

    26.07.2021 - 15:53

    Jeva čekam DLC-ove, i veće i manje. I nadam se da će biti još dobre muzike!

  • zlakob

    26.07.2021 - 16:43

    daleko je ova igra od witchera i svega razumnog. nažalost.

  • PppPP

    26.07.2021 - 17:30

    Kad će izbacit ostatak igre?

    • GejmerMisko

      @PppPP, 26.07.2021 - 19:00

      Da ljudi prestanu preorderat igre, možda bi prvo dovršili igru pa ju onda izbacili…

    • blacklist0907

      @GejmerMisko, 26.07.2021 - 22:10

      Vecinu preordera napravim par dana prije nego igra izađe zbog popusta tak da to ne utječe na nikakve odluke developera…e kad bi svi tako onda bi ih možda potaknulo da se više potrude

    • PppPP

      @GejmerMisko, 27.07.2021 - 07:54

      Nikad nisam kužio taj preorder, pogotovo ako ne dobiš (skoro) ništa. Kao da su ovi nekakav indie studio pa im treba za razvoj..

  • GejmerMisko

    26.07.2021 - 18:59

    Jedva čekam da vidim kakav cosmetic skin DLC će doći… držim fige da će ubaciti Rimca Neveru u Night City

  • Eldar Tutnić

    26.07.2021 - 19:12

    Ima li iko ovdje da je igru “zakucao”, i da je pljuje? Prema ovim komentarima mi se čini da većina ljudi nije ni poigrala ovu igru, već je dala sud na osnovu YouTube-a.

    • apache

      @Eldar Tutnić, 26.07.2021 - 19:43

      Zato i postoji youtube bruda, da vidis da cujes, da nesto i naucis.

    • JCD-Bionicman

      @apache, 26.07.2021 - 20:19

      I kako ide ona izreka: Bugs are overshadowing a great game.
      Samo se ti teši. Igri fali mnogo štošta ali da je loša je najluđa izjava ikada.

    • apache

      @JCD-Bionicman, 26.07.2021 - 20:53

      Jesam li ja igdje napisao da je igra losa ili dobra, ja vidim da nisam a niti se tijesim vijeruj bruda, meni je Cyberpunk samo jedna od stotinu igara koje igram, vidim utd, prolazna stvar kao i sve, igrao je ili ne sasvim mi svijedno, uostalom sto posto necu nista vidjeti ni doziviti sto vec u gomili drugih igara vec nisam tako da….ali te price koje su vec postale izlizane da se nesto pogleda na youtubu ili bilo gdje nebitno i donese zakljucak su netacne, svi ama svi bar nekad pogledaju nesto na tom istom youtubu i donesu neki svoj zakljucak o tome pa i o igri, Ja sam licno par puta pogledao neki gemplay ili nesto vec o nekoj igri koja me zanimala i poslje toga zakljucio da igra nije za mene ili da nije ono sto ja trazim i zelim, vidis brate odmah imas oci, nisi sljep. Nije Cyberpunk tek tako popljuvan na tom istom youtubu, niko nece bezveze nesto pljuvati, mozda neka mala manjina ali ako je to vec masovno onda tu ima neceg i nije bez razloga, zasto Resident Evil 2 recimo nije toliko, masovno poppljuvan, zato sto nema razloga za tim i sto su ljudi dobili ono sto su cekali i zelili, ne zivimo u 19 vijeku sve se danas moze vidjeti i saznati za pet minuta bruda.

    • JCD-Bionicman

      @apache, 26.07.2021 - 21:17

      Ne kažem ja ali obično oni slepci hvale igru kako je najbolja igra na svetu, a oni drugi hejteri pljuju po igri samo jer žele mrvicu pažnje i sve ove godine su govorili kako će igra biti propast, a sada sole pamet kako su oni to već znali još pre. Igra je skroz dobra ali samo questovi i karakteri su vrh. Sve ostalo je early access i ne znam kako neko može hvaliti igru.

    • apache

      @JCD-Bionicman, 26.07.2021 - 21:54

      Naravno hiljadu ljudi milion cudi to je tako, vecina ih i pise nesto samo eto reda radi tek, da nesto izmrmlja i da ga neko cita, to je i normalno, svako zeli biti najpametniji zato sam i spomenuo onu masu sto je upravo popljuvala taj isti Cyberpunk, jer da se radilo o nekih par ljudi onda tu nesto ne stima, ali toliki ljudi da govore istu stvar nije tek tako bezveze, ali normalno da ima i ljudi kojama se to sve svidja i to je jos boja stvar, jer da nije tako onda bi bili ko roboti. Meni kod Cyberpunka jedino sto smeta je to sto igra nije napravljena onako kako sam ocekivao i kako je predstavljena i fakat je velika stata sto je tako ispalo, pogotovo danas kad vise nema dobrih igara, ima ali to je kap u moru, ljudi su zbog toga najvise i kivni na Cyberpunk, jer je podbacio.

    • JCD-Bionicman

      @apache, 26.07.2021 - 22:58

      Pa svi su bili u hypeu zbog onog trailera iz 2018. i po meni najboljeg demoa ikada. Ni jedna scena iz trailera nije u igri, a navodno je neko od devsa rekao da su to sve concept artovi pretvoreni u in game trailer, što po meni nema nikakvog smisla i treba ih pljuvati zbog toga, a ne zbog bugova.

    • MightyAloy

      @apache, 27.07.2021 - 12:50

      Donošenje zaključaka temeljem YouTube videa je budalaština i jedna od pošasti modernog gaminga. Dok čovjek sam ne zaigra i to pošteno, ne može donijeti relevantan zaključak. Naravno ovo ne vrijedi za drek igre kod kojih se iz aviona vidi da su loše. Kad smo kod YT-a najjači su mi likovi koji pljuju TLOU II jer “pogledali smo YouTube video”. 😂 Osobno nisam igrao CP, znam samo da je (bio) pun bugova, a kakva je igra sud ću donijeti sam kad prosudim da je vrijedna igranja. YT osim tehničke analize Digital Foundryja neće igrati ulogu u mojoj odluci.

    • Dick Johnson

      @Eldar Tutnić, 26.07.2021 - 19:55

      Prešo 3 puta. Nije loša, al nije ni baš dobra. Vidi se da su zbrzali i da je tokom razvoja promjenjen smjer drastično, pa je puno stvari nedorečeno i nelogično, a priča baš nema smisla. Zato su dobre opcije načina igre, možeš čisto hakiranje, melee oružja, pucaljke itd, i zato se isplati preč više puta jer ovisno o klasi varira gameplay.

    • zlakob

      @Dick Johnson, 27.07.2021 - 21:21

      svaka cast… ja se nisam mogo natjerat ni na prvi prelazak… jednostavno igra mi nije imala nikakav RPG stil… meni osobno pre lose… mozda jednom, kad sve izbace i “poprave” se vratim, ali evo iskreno, uopce nemam volje…

    • agresv

      @Eldar Tutnić, 26.07.2021 - 20:47

      odigrao ju 100%, ni pola sto su obecali a da ne pricam o bugovima i crashevima

    • blacklist0907

      @Eldar Tutnić, 26.07.2021 - 22:17

      Došao pred kraj igre na koju sam se godinama hypo i jednostavno odustao nakon svih bugova i crashova..igrao sam na petici i nisam bio oduševljen ni grafikom a i sama igra je nedovršena na svim segmentima tako da hard pass za mene

    • zlakob

      @Eldar Tutnić, 27.07.2021 - 21:16

      odigro 60h, nikad zavrsio, nakon 20h igre imao sam osjecaj da sam sve vidio u igri, otkljuco pola stvari tad i dok nisam odusto nisam skoro nista mjenjao na V, a i dalje sam se osjecao kao “bog” npc mi nista nije mogao… igra je osim te “glavne” price cisti smijeh.. bolje da sam cekao i piratizirao kad je sve izaslo, a da sam 60e potrosio na nesta sto bi ekšli igrao

  • Demon90

    26.07.2021 - 19:17

    Za ekipu koja pljuje. Koliko vas je zapravo uspjelo igrati igru na dovoljno jakom hardveru? Mislim nije igra remek djelo al je isto tako i daleko od ispraznog užasa ako se ima dovoljno jak hardver.

    • butjer1010

      @Demon90, 26.07.2021 - 21:32

      Dobro si rekao, pljuju samo oni koji nisu ni igrali. Igra je odlična, grafika prekrasna, tih par bugova koje sam doživio dok sam ju prelazio na 3 različita načina, nisam skoro ni registrirao, a jedini problem igre je što je prekratak main story. Naravno da samim time nije remek djelo, kao što im je bio Witcher III, ali sve u svemu, ako imaš dobru grafu, igra je užitak.

    • Apocalypse4987

      @Demon90, 26.07.2021 - 23:00

      Svaka čast. Hate train je gora stvar nego hype train. A 90% njih je pogledalo 2 videa na yt i odma napadaju. Ka i na ovom portalu, ekipa procita naslov i odma krene komentirat bez da procitaju članak.

    • butjer1010

      @Apocalypse4987, 26.07.2021 - 23:13

      Ajde da sam i ja dočekao nekoga na HCL-u da ovo napiše. Do sada sam ja bio jedini, a plačljive pičkice su me napadale da sam plaćen od CD Projecta 🙂 jer…..igra ima bugove!?! Strašno kud ode ovaj svijet.

    • Apocalypse4987

      @butjer1010, 27.07.2021 - 00:26

      A priča sam sa prijateljima koji su isto igrali CP, ispada da svi koji su imali konfiguraciju ka i ja nisu imali nikakve probleme i minimalan broj bugova. Da je igra savršena daleko od toga al svakako ima ogroman prostor za poboljšanje. Bez obzira na sve to i dalje mi je igra ultrazabavna i odigrat cu je ponovno za misec dva

    • blacklist0907

      @butjer1010, 27.07.2021 - 10:23

      Ma nije jos toliko do bugova kolko je igra prazna i nedovršena na svim segmentima.. ima potencijala ali ocito CDPR nije dorastao tome

    • butjer1010

      @blacklist0907, 27.07.2021 - 20:24

      Ne znam, meni je bila super priča, uvukla me, i uživao sam.

    • Goblin

      @butjer1010, 27.07.2021 - 16:06

      Bilo je bolje dok je bilo bugova… to je bio jedini content Night citya.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 27.07.2021 - 17:16

      Ma nisi mi jasan. Bugovi su izgovor za ljude koji se ne razumeju ali ako se malo više udubiš videćeš da igra nije RPG, da ništa ne radi kako treba, da policija ne postoji, da AI ne postoji, da nemaš nikakvih scripted ili ne evenata u open worldu, da bande nemaju svoj način borbe i hakovanja kao što je obećano već su obični ubagovani likovi koji samo pucaju ili pokušavaju nešto sa broken animacijama. Ne možeš jesti, piti, ne možeš imati one hypane one night standove, imaš svega 2-4 whores, braindance ne postoji izvan misija iako ga možeš kupiti, hranu možeš kupiti ali je običan junk što ti samo pokazuje koliki je RPG igra ustvari.. U The Witcheru 3 si mogao barem pojesti jabuku, popiti pivo, igrati mini games ali ovde nemaš ništa, sve zgrade su zaključane, augmentacije su toliko useless, vozila ne vredi ni spominjati jer nije ništa wow u vezi njih i ne vredi grindati da bih se kupilo neko od vozila.. Mnogo toga nisam ni naveo ali ovo je prvo što mi pada na pamet.. Pa ti opet reci da su bugovi najveći problem…

    • butjer1010

      @JCD-Bionicman, 27.07.2021 - 20:31

      Pa ovo što si ti napisao je najbitnija stvar da bi igra bila dobra???? Znači ako ne mogu pojesti jabuku, igra je u banani? Ako nema mini gamesa ili ako su zgrade zaključane igra ne valja? Braindance mi ni malo ne fali, boli me kita ima li više ili manje RPG elemenata od neke druge igre, kažem samo da mi je igra odlična, priča vrhunska, grafika ultra bolesno dobra (ok, vožnja auta, odnosno fizika je katastrofa, ali isto je i u Far Cry serijalima, pa su mi igre ok), oružja zabavna, različita,…. to što netko misli da je moglo biti bolje, jer je netko rekao na Youtubeu da je trebalo biti bolje, zabole me. Igra, svakome koga znam, ako ju je odigrao, je barem vrlo dobra (meni odlična). Ovdje svi plaču zbog bugova, zato sam ih i spomenuo, da si pogledao zadnjih 20 tekstova na HCLu o CP2077, znao bi o čemu pričam.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 27.07.2021 - 21:50

      Ma burazeru moj lepi, ne znam šta da ti kažem ali uživaj u filmovina jer za gaming iskreno nisi. Kontam, casual gamer si ali nemoj pisati po portalima ako se ne razumeš, realno.

    • butjer1010

      @JCD-Bionicman, 27.07.2021 - 23:01

      Ma seljačino iz tko zna kojeg sela, ne mogu više biti fin. Uživaj ti u svom ogledalu, jer ne vidiš dalje od njega. Igrao sam igrice dok ti je još tata bio klinac vjerojatno, a ti si tu daješ za pravo ovakve poruke pisati, jer TI se razumiješ u igrice! Radije bi da me Zoki bana na 100 godina, nego da prešutim ovakvom balavom debilu kao što si ti. Odjebi odavde, i gledaj recenzije na Youtubeu, pa piši to što si vidio negdje drugdje, konjino jadna nepismena.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 27.07.2021 - 23:37

      Hej, prijatelju. Uzmi popij pivce ili zabij glavu u frižider jer si očito doživeo nervni slom. Pošto si toliko star da mi otac možeš biti, ne znam zašto bi deda od 60 i kusur igrao igre i raspravljao se sa decom? Veliki pozdrav za tebe, uživaj i naravno, ostani lep.

    • butjer1010

      @JCD-Bionicman, 28.07.2021 - 10:39

      Baš naprotiv, takvi kao ti mi ne mogu napraviti stres nikako. Sa smješkom sam pisao prošlu poruku. Ne znaš ti puno toga, ali praviš se pametan, a nemaš dovoljno inteligencije za to, vjeruj mi.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 28.07.2021 - 16:47

      Verujem ja tebi druškane moj. Neka si se ti israo za sve pare ali valja i to nekada, veruj bratu. Nemaš ni jedan validan argument(u slučaju da ne znaš šta znači: Dokazno sredstvo, dokaz, razlog; onaj deo dokaza na kome se taj dokaz zasniva, obrazloženje; sadržaj ili izvod iz nekog dela) za svoje izjave, a tu soliš svima pamet jer eto, želiš pokazati svima kako si na strani CDPR-a, a nisi ni plaćen za to. To je već mnogo gora stvar, ne biti plaćen, a biti ovca. Hej, za kraj jedna veoma poučna rečenica:
      No nervozelaja kante na lebaja.

    • butjer1010

      @JCD-Bionicman, 28.07.2021 - 19:33

      Vauuuuu, vidiš kako i od nekoga bez života i inteligencije možeš nešto i naučiti! Jesi li to “copy-paste-ao” od nekuda, ili si se baš odlučio napisati? Mali problem u ovome što si iskopirao od nekuda je kad pogledaš malo gore sve ove tvoje postove (ne samo odgovore meni, nego sve), vrlo lako je shvatiti tko ovdje soli pamet, i to bez “validnih argumenata”. Lijepo se drži porno stranica i oderi po majmunu, vrlo vjerojatno ti to puno bolje ide uz inteligenciju, nego soljenje pameti drugima. Za to je trebaš i imati.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 28.07.2021 - 19:48

      Bees don’t waste their time explaining to flies that honey is better than shit.

    • butjer1010

      @JCD-Bionicman, 28.07.2021 - 21:15

      Još narodnih mudrosti!!! Polaskan sam kad se netko iz neke vukojebine potrudi, te izvuče iz rukava ovako nešto pametno (i naravno, pritom se pogleda u ogledalo uz stisnute mišiće bicepsa)! Hvala ti lijepo.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 28.07.2021 - 22:13

      Dobar si ti momak samo pamet u glavu. Za koju godinu kada otkriješ sve čari gejminga, videćeš da sam upravu za sve, pa čak i za ono što nisam ni rekao.

    • JCD-Bionicman

      @butjer1010, 28.07.2021 - 19:54

      Brusli Iljazoviću, smiri hormone 🙂

    • SonOfZeus

      @Demon90, 26.07.2021 - 23:34

      Jel 2080ti dovoljan? Igra mi je najveće razočarenje desetljeća.

    • Demon90

      @SonOfZeus, 27.07.2021 - 19:38

      Pa tebi jest meni nije. Koliko si dugo igrao i koliko si bugova iskusio. Naravno igra jest daleko od obećanog ali nije smeće.

    • SonOfZeus

      @Demon90, 28.07.2021 - 23:25

      Sorry 3080 nisam te prepoznao. Igrao na max detaljima na 1440p/60fpsa i newsflash: I dalje je igra najveće razočarenje desetljeća za mene. Nikad nisam komentirao da je audiovizualna strana losa, dapače. Sve ostalo je ili meh ili loše. Toliko izbačenih featurea je imao možda jedino no man sky.

    • Demon90

      @SonOfZeus, 29.07.2021 - 01:16

      “Pa tebi jest, meni nije” je odgovor na to da se tebi igra nije svidjela a meni je ok, ne na tvoju konfiguraciju.

    • tomekplejka89

      @Demon90, 27.07.2021 - 13:56

      Ja sam igrao na PS4 Pro…i nije to ni blizu nekom hardveru dobrom. Pa ne trebam prijeci igru da vidim da nije to ni blizu onome 48min demou. Jel se kod tebe policija ponasala kao u GTA ili su se spawnali kao kod mene u sobi di se skrivam? Pitam za frenda.

    • Demon90

      @tomekplejka89, 27.07.2021 - 19:37

      Pa jesam ja napisao da je igra savršena. Naravno da je daleko od obećanog, pa brdo toga je izbačeno. Ja samo kažem da igra nije ni toliko smeće kao što neki navode. Igra ima zabavnih momenata ima svoju priču i izbor ima utjecaja na misije. Policija koliko znam ni danas nije popravljena iako su izbacili patch koji je donekle popravio ponašanje.

    • zlakob

      @Demon90, 27.07.2021 - 21:25

      cekaj malo… hoces reci da su igre samo dobre ako se igraju na “jakom” hardveru?
      pa jedan rpg star 20 godine se popiša na cyberpunk i sa pricom i sa RPG elementima, a grafika je spordena stvar, pocnite cjenit gameplay i pricu, a ne hebenu grafiku…
      igra je mozda lijepa, ali definitivno ne najljepsa… a gameplay i prica i side questovi su ubi boze… toliko interesantno da jedino cega se sjecam od igre je onaj moment kad prvi put igras Silverhanda u onom sjecanju.. eto.. tolko o jednoj igri…

    • zlakob

      @zlakob, 27.07.2021 - 21:27

      i 1 dobar side quest, di nabijas nekog debila wanna be Isusa na križ…

    • Demon90

      @zlakob, 27.07.2021 - 23:24

      Ajd pročitaj ponovo. Gdje sam ja rekao da sve igre zavise od jačine hardvera. Ovdje pričamo o CP i činjenici da da izvođenje igre je potreban dobar hardver. Nema to nikakve veze s kvalitetom igre.

    • lukakeanu

      @Demon90, 27.07.2021 - 21:40

      Mane igrice opce nemaju veze s jacinom hardvera. Igrica ima plitak “choice” za kojeg su govorili da je dubok i sve sto radis utjece na igru. Bullshit. AI je retardiran, policijski sistem nepostoji. Npc se vrti u krug u radijusu od 10 metara. Ovo je samo par primjera koji su identicni na svim konzolama i pcu.onom najslabijem i najjacem. Bagovi su nebitni jer se brzo isprave. Igrica je fail na svim razinama, i odigro sam je cijelu. A sto se tice price-to je subjektivno.

  • Sackboy

    26.07.2021 - 19:34

    Prvo čekam GOTY edition pa onda još 1-2 zakrpe za njega i onda možda uzmem na nekoj većoj akciji 😀

    • MightyAloy

      @Sackboy, 27.07.2021 - 13:20

      Tako i ja. 😃

  • Lazy

    26.07.2021 - 22:43

    Nista od ovog, zao mi je ko psu, al nista od ovog 100%,probao 2 puta igrati i oba puta odustao nakon par sati, blaah,sad se paca u libraryu za bez veze…ma nista zato, ima se i pre vise toga za igrat, samo malo gorak okus ostao…

    • zlakob

      @Lazy, 27.07.2021 - 21:30

      ostao gorak okus da,prvo prevelik hype i onda tesko razocarenje, drugo, jebiga meni je to feel kao da sam uzeo i zapalio 60€, rađe da sam se razbio negdje u bircu za tu paru, a taj early acess negde piratizirao i isprobao i izbriso..

    • Lazy

      @zlakob, 28.07.2021 - 00:43

      Hebiga, da, pare osle u vjetar, a nist idemo dalje, drugi put pametnije…hype je bio overload, neviđen skoro, sami redovci su nam ga uvalili koliko god su mogli…i nez koji vrag ekipa spominje bugove, vec sam prije pisao o tom,fck bugove, CORE igre je pokvaren i amen, bar meni.

  • TheWolff

    28.07.2021 - 20:00

    Ljepo su zamislili igru al nije igra uopste nesto kad you usporedis sa rdr2 nije ni blizu …mozd uzmem za tam 2 god kad bude popravljeno i na popustu nema teorije da na to dam 40,50 eura

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?