HCL.HR

Dead Island 2 je OPET odgođen, kriv je Saints Row?

Zoran Žalac 17.11.2022.   •   8 komentara


Loša recepcija igre Saints Row natjerala je izdavačku kuću Embracer Group da još jednom povuče kočnicu prije izlaska davno najavljene igre Dead Island 2.

Nadam se da negdje u svijetu netko bilježi sve odgode Dead Islanda 2, igre koja je najavljena još 2014. godine. Jer igra je upravo odgođena po tko zna koji put.

Umjesto u drugom mjesecu 2023. godine, igrat ćemo ju 28. 4. 2023. Što je zapravo dobra stvar jer je drugi mjesec ionako bio pretrpan hitovima. A dodatno vrijeme za razvoj trebalo bi osigurati da igra bude lansirana u što boljem stanju.

Zanimljivo je da iz Embracer Groupa kao razlog odgode između redaka navode podijeljene reakcije na neke njihove ključne igre iz ove godine. Ne trebate se pitati koje – svi znamo da se tu radi o razočaranju zvanom Saints Row.

Dead Island 2 inače je nastavak kooperativne makljaže sa zombijima. Dok su prvu igru i njezina proširenja radili tvorci Dying Lighta, nastavak je došao u ruke više različitih studija. Inicijalna verzija igre bila je otkazana i Dead Island 2 nismo vidjeli sve do ljeta ove godine. Pomalo iznenađujuće, ono što je bilo prikazano na Gamescom sajmu zapravo je djelovalo obećavajuće.

Komentari (8)

  • Iceman73

    17.11.2022 - 11:16

    Tak treba,i ovak ima preveč igri ta odigrati💪👍😎!

  • Akull

    17.11.2022 - 11:56

    Samo polako,očekujem TOP proizvod….

  • Nemanjazzz

    17.11.2022 - 12:12

    Valjda to ne znaci da su hteli da iskoriste isti recept i za di2 pa da su sad shvatili da neće ići.

  • ajdin_sa

    17.11.2022 - 16:23

    Da se od 2014e pa na ovamo organizovalo 5 ljudi i radilo na ovom ovoliko izasao bi masterpiece haha

  • Arcer

    17.11.2022 - 18:33

    Dead Island mi je atmosferično u rangu sa Far Cry jedinicom, damn, ima nešto posebno u sebi ta igra.

    • Nemanjazzz

      @Arcer, 17.11.2022 - 20:38

      Skoro sam prešao original i Gameplay je zabavan da sam odmah ušao u neće game + uz mod za duplo više zombija. Jedino mi je ona kanalizacija bila odbojna i kao i u svakoj zombi igri. A lokacija u riptide mi se uopšte ne svidja. Jedino mi je u rdr2 bilo zanimljivo močvarno podrucje

    • Arcer

      @Nemanjazzz, 18.11.2022 - 07:59

      Da jako je zabavan. Taj tropski ambient je odličan, mapa po kojoj ideš lijepo složena uz pristojne detalje, sami zombiji kako su napravljeni, mehanika borbe i nadogradnja oružja i batova. A ništa bez kanalizacije u zombi igrama 😄 Remaster ili Definitive kako već se zvao, trebalo je malo tweaksa za grafiku ali predivno svakako izgleda, posebno voda, iako se dvoumim između orginala i ovoga za nju. A Riptide sam poceo sa istim likom igrati, prenio savese i kasnije dal sam nešto zeznuo sa tom igrom pa odustao, ali stoji i dalje u pozadini na listi, vjerojatno prije izlaska ove 😄

    • Nemanjazzz

      @Arcer, 18.11.2022 - 14:15

      Do duše ja sam koristio i mod da se ne troši oruzije. Nikada se nije preterano svidjala ta Mehanika, jer te odvlači od korišćenja omiljenog oruzija. A očekivao sam da će možda brze da mi dosadi Al naprotiv uvek sam se veselio narednim susretu sa zombijima. Još mi se LA čini kao dobro mesto za ovakvu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?