HCL.HR

Odgođeno je putovanje na crveni planet, Deliver Us Mars pomaknut je na 2023.

Zoran Žalac 16.08.2022.   •   3 komentara


Novi tjedan – nova odgoda. Još je jedna igra prebacila svoj datum izlaska na 2023. godinu te ćemo na svemirsku avanturu Deliver Us Mars čekati četiri mjeseca duže.

Elon Musk neće još neko vrijeme kročiti na Mars, ali nećete ni vi! Istraživačka igra preživljavanja Deliver Us Mars neće izaći krajem devetog mjeseca kako je bilo najavljeno, nego je prebačena za sljedeću godinu. Preciznije rečeno, novi datum izlaska za Deliver Us Mars postavljen je na 2. 2. 2023. 

Developer igre moli igrače za strpljenje i navodi kako im je važno da igra bude u što boljem stanju po izlasku. Čekanje na izlazak igre pokušat će nam skratiti novim pogledom na igru, koji će emitirati 24. 8. povodom sajma Gamescom.

Deliver Us Mars poslat će nas na misiju vraćanja ukradenih brodova koji pripadaju koloniji ARK. Kronološki će se ova avantura na Marsu odvijati deset godina nakon one na Mjesecu. Pratit ćemo posadu Zephyra koja istražuje misteriozni signal s crvenog planeta, te nadilazi različite prepreke koje im se nađu na putu. Igra će opet biti “ručno dizajnirana”, tj. fokusirana na priču, bez elemenata proceduralne generacije i sl.

Komentari (3)

  • Usputbudireceno

    16.08.2022 - 10:59

    Ajde Rockstar, kakav god da jesi daj izbci taj GTA6 da svi ovi delayeri propadnu

  • Darac83

    16.08.2022 - 14:58

    Jel moguće da je toliki strah od GoW-a?

  • PppPP

    16.08.2022 - 16:22

    Neću vas lagat, pun krc mi je tih odgoda više

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?