HCL.HR

Idemo na istraživanje crvenog planeta, najavljen je Deliver Us Mars

Zoran Žalac 25.03.2022.   •   2 komentara


Najavljen je nastavak istraživačke igre Deliver Us The Moon, koji će se zaputiti na crveni planet te će sukladno tome nositi naziv Deliver Us Mars.

Ima li vode na Marsu? Odgovor nije baš jednostavan, ali možda ga dobijemo u igri Deliver Us Mars, koja je upravo najavljena. Nastavak je to astronautske avanture Deliver Us The Moon iz 2020. godine koji će nas poslati na misiju vraćanja ukradenih brodova koji pripadaju koloniji ARK.

Kronološki će se ova avantura na Marsu odvijati deset godina nakon one na Mjesecu. Pratit ćemo posadu Zephyra koja istražuje misteriozni signal s crvenog planeta, te nadilazi različite prepreke koje im se nađu na putu. Igra će opet biti “ručno dizajnirana”, tj. fokusirana na priču, bez elemenata proceduralne generacije i sl.

Prezentacijska strana ponovno bi trebala biti impresivna. Animacije likova u igri tako su stvarne snimke glumaca, a jednako kao i u prvom dijelu, podržane će biti ray tracing sjene i odrazi na sposobnim platformama.

Deliver Us Moon najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platforme. Datum izlaska nije još otkriven.

Komentari (2)

  • Ovcaodnovca

    25.03.2022 - 09:34

    presao Deliver Us The Moon, iznenadio se vise mi je bila nekakva art igra. uglavnom cekamo nastavak

    • Artyom

      @Ovcaodnovca, 25.03.2022 - 16:53

      Također sam prešao Deliver Us The Moon, i onda odma poslje nje Moons Of Madness, po gameplay mehanikama jako sličnu igru koja se događa na Marsu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?