HCL.HR

Otkriveno je kad ćemo posjetiti crveni planet u Deliver Us Mars

Stjepan Fikter 09.06.2022.   •   2 komentara


Znanstvenofantastična avantura Deliver Us Mars u devetom mjesecu stavlja nas u svemirski brod kako bi se zaputili istraživati misteriozni poziv upomoć na crvenom planetu.

Ranije ove godine dobili smo najavu za Deliver Us Mars, nastavak astronautske avanture Deliver Us The Moon. Pri prvome predstavljanju igre nije se niti spominjao okvirni datum izlaska, no sad je poznato kad krećemo prema crvenom planetu. Do oblačenja astronautskog odijela nećemo morati dugo čekati jer igra stiže 27. 9. na PC, PlayStation te Xbox platforme.

Deliver Us Mars radnjom se nastavlja deset godina nakon što smo posjetili Mjesec, a razlog odlaska na Mars leži u odašiljanju misterioznog signala za pomoć. Poznato je kako ćemo u ulozi Kathy Johannson morati vratiti ukradene kolonijalne brodove jer bi oni mogli biti spas za ljudsku rasu.

Baš poput prethodne igre, ovdje ćemo još jednom doživjeti ručno kreirano iskustvo i sve opasnosti koje se nalaze na crvenom planetu. Uz avanturističke dionice bit će i onih za aktivirati sive stanice, a sve to popratit će impresivna prezentacijska strana. Barem tako stoji u opisu igre.

Komentari (2)

  • kebbab

    09.06.2022 - 12:18

    Imam u planu odigrati prvo Deliver us the Moon. Kako pratim igra izlazi 23.6. za ps5 i Xbox Series S/X.

  • Stitrek

    09.06.2022 - 18:19

    Interesantna igra, lijepo je vidjeti da se odvija na terenu Marsa i na svemirskim platformama, gameplay bi mogao biti interesantan.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?