HCL.HR

Do četvrtka besplatno možete zaigrati Rainbow Six Siege

Lovro Maroševac 22.03.2021.   •   1 komentara


Već tradicionalni besplatni tjedan igranja stigao je u Rainbow Six Siege, baš i kada je igra dobila novu sezonu zvanu Crimson Heist.

Ubisoftov Rainbow Six Siege prošli je tjedan ušao u novu sezonu. Crimson Heist predstavio je igračima početak šeste godine R6 Siegea te donio prerađenu mapu Border i operativca Floresa. Povodom toga stigao nam je besplatni tjedan igranja koji traje još tri dana.

Rainbow Six Siege besplatan je na svim platformama do 25. 3. u 21:00 sati po lokalnom vremenu. Igrači koji su oduvijek htjeli isprobati ovaj taktički multiplayer naslov, sada ga imaju priliku zaigrati. Igra se nalazi i na ogromnom popustu (do čak 67%) pa tako, primjerice, na Steamu možete uzeti Deluxe Edition za nešto manje od 10 eura. Akcijske cijene vrijedit će i nakon prestanka besplatnog perioda, što znači da će svatko do prvog tjedna u četvrtom mjesecu imati vremena odlučiti želi li dodati igru u svoju kolekciju.

Budući da besplatni tjedan igranja traje od prošlog četvrtka 18. 3., Rainbow Six Siege je tijekom vikenda još jednom oborio vlastiti rekord po broju istovremenih igrača unutar igre. Spomenuti naslov je u jednom trenutku zaigralo 201 053 igrača. Time je srušen rekord iz trećeg mjeseca prošle godine, kada je isti brojio 199 307 korisnika unutar igre.

Komentari (1)

  • Djuro05

    23.03.2021 - 09:30

    Debdlo kasnite sa vestima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?