HCL.HR

Dying Light 2 omogućit će cjelovit kooperativni prelazak

Lovro Maroševac 05.04.2021.   •   7 komentara


Nadolazeći zombi parkour naslov dozvolit će kompletan kooperativni prelazak igre, što se razlikuje od originala koji je imao dijelove u kojima ta opcija nije bila dopuštena.

Ulaskom u 2021. godinu počeli smo dobivati sve više informacija oko Dying Lighta 2 nakon što je cijela 2020. bila obavijena velom tajne. Bilo je tu vijesti kako igra izlazi ove godine, mapa će biti četiri puta veća od originalne i imat će raytracing podršku na PlayStationu 5 i Xbox Seriesu X/S.

Na službenom Discord serveru Dying Lighta, Techlandov community menadžer podijelio je informaciju koja se tiče kooperativnog iskustva u drugom dijelu Dying Lighta. Ovaj segment radit će po istom principu kao i u originalu, što znači da će maksimalno četiri osobe moći zajedno preživljavati, ali uz jednu preinaku. U prvom Dying Lightuu tek se 95% igre moglo kooperativno preći, dok će nastavak ponuditi mogućnost 100% kooperativnog preživljavanja, što znači od samog starta do završetka.

Uvodnih nekoliko sati u Dying Lightu moralo se pojedinačno riješiti, a završni akt također nije omogućavao kooperativnu avanturu. Budući da će razgranata priča biti glavni faktor gameplaya, odluke u kooperativnom okruženju donosit će isključivo igrač kojemu su se ostali pridružili.

Spomenuti menadžer opovrgnuo je glasine kako će Dying Light 2 imati sustav gradnje baza. Naprotiv, toga neće biti, ali poznate sigurne lokacije iz originala bit će u nadolazećem naslovu i funkcionirat će na isti način.

Komentari (7)

  • djosic85

    05.04.2021 - 20:42

    Fora su te sigurne lokacije. Kad se sjetim kakvo je olakšanje bilo vidjet svjetla safe house u mraku i uletit unutra dok ti je za guzicom onaj volatile, čisti adrenalin

    • MakikaM91

      @djosic85, 05.04.2021 - 21:03

      Da budem iskren izbegavao sam nocno setanje u igri dok ne stanem jaci. Tek peti put kad sam prelazio igricu isao na pocetak u nocni provod.. Ova igra po noci i Fatal Frame su jedinstvene igre od koje nisam spavao.

    • zlakob

      @MakikaM91, 05.04.2021 - 21:32

      Ja bi to drugacije rekao, tj ili si 13 ili si mlakonja, bez uvrede 😛

    • Holysheat666

      @MakikaM91, 07.04.2021 - 13:16

      dead island je strasniji sa sluskama..

      dying ligh je i po danu sugavu, imas beskorisno oruzje, sto si ti jaci i oni su jaci, zombije su napravili kao da su ultra nes jaki ,zombiji su u hordama jaki, zombi pojedinacno jedan udarac i gotov je realno, mrtvo tkivo, zato ih u serijama kao walking dead malci ubijaju bukvalno, probaj dead island, bolja prica i sve, kasnije dobijes puske prave, tek je onda zanimljivo

  • Holysheat666

    05.04.2021 - 23:09

    Sam da ukimu taj sistem kak napredujes ti i oni ce, i nek daju makar pistolje, jebo ono pol dying lighta kad moram prec s nogicom od stola bukvalno, po tom je dead island zakon, da bar izadje 3 dio skoro

    • Iceman73

      @Holysheat666, 06.04.2021 - 09:04

      Ajd nije baš tak,imal si i vodovodnu cijev…hehehe!

    • Holysheat666

      @Iceman73, 06.04.2021 - 10:28

      Il to, kasnie sam skonto sistem otic u dlc tam ima pistolja i pusaka, nakrkat se mecima, i u base game, ak nes mrzim to je malee fight

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?