HCL.HR

Na internetu procurilo najskuplje i najveće izdanje Dying Lighta 2

Lovro Maroševac 25.01.2021.   •   5 komentara


Čini se kako je Dying Light 2 sve bliže svom izlasku, a tome u prilog ide i neslužbena objava igrinog Collector’s Editiona.

Gotovo cijelu prošlu godinu nismo dobili nikakve konkretne informacije o nastavku Dying Lighta. Tek smo na kraju 2020. dobili kratko priopćenje koje govori da bismo u 2021. trebali dobiti više detalja o Dying Lightu 2, ili barem tako tvrde iz Techlanda. Nije bilo jasno na što točno misle pa su se na internetu počele širiti razne teorije o samoj igri, čak i one o najgorem mogućem scenariju – otkazivanju projekta.

Upravo su takve ovih dana ugašene zbog toga što se pojavio prikaz Dying Light 2 Collector’s Editiona u češkim trgovinama. Najskuplje izdanje bi trebalo doći u posebnoj kutiji, a u istoj bi se nalazili UV lampa, kopije igre u premium izdanju, mapa tajnih lokacija, UV naljepnice, posebna Dying Light 2 figura i Art Book. Iako ništa od ovog još nije službeno, daje nam dobre naznake kako bi igra mogla biti blizu završetka svog razvoja.

Dying Light 2 najavljen je još na E3 sajmu 2018. godine tijekom Xboxove konferencije za medije. Igru je predstavio Chris Avellone koji je kasnije morao odstupiti sa svog mjesta zbog optužbi na seksualno iskorištavanje. Od te godine pa do danas dobili smo prikaze gameplaya te informacije o tome gdje i kada se radnja odvija. Međutim, kako je nastupila pandemija koronavirusa tako su nas iz poljskog studija prestali informirati o njihovom nadolazećem naslovu koji je u međuvremenu odgođen do daljnjeg.

Nastavak popularne zombi igre s elementima parkoura trebao bi imati nešto mračniji ton nego li je to bio slučaj u prvom dijelu. To će se ponajviše očitati u posljedicama igračevih odluka koje će utjecati na njegovu okolinu. Dying Light 2 trebao bi izaći na PC-u, PlayStationu 4 i 5 te Xboxu One i Series X/S.

Komentari (5)

  • Branjo84

    25.01.2021 - 09:36

    Ovo se čeka!

  • djosic85

    25.01.2021 - 10:05

    “Ove godine dobit više detalja”. Pa koje godine će onda izać. Nadam se ove… Vrijeme bi bilo

  • delight353

    25.01.2021 - 10:20

    Vise ne vjerujem poljacima. 😛

  • LetMeBeFrank

    25.01.2021 - 14:54

    Trebao je CDPR pratit primjer svojih kolega, Poljaka iz Techlanda, i lijepo odgodit Cyberpunk indefinitely. Imam osjecaj da ce Dying Light 2 bit odlican.

  • tomekplejka89

    27.01.2021 - 10:47

    Ovo je igra iz Poljske?! Oke…definitivno cekam user recenziju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?