HCL.HR

Čini se da će Dying Light 2 imati četiri igrive klase

Lovro Maroševac 02.06.2021.   •   1 komentara


Namjerno ili ne, u nedavnoj prvoj epizodi Techlandove emisije Dying 2 Know na Twitchu, jedan je developer nosio majicu na kojoj se nalazi imena četiriju klasa koje bi mogle biti igrive u Dying Lightu 2.

Lagano se odmotava klupko misterija zvano Dying Light 2 Stay Human. Sve više i više informacija dobivamo kako se približavamo datumu izlaska. Posljednje javljanje Techland je imao na svojem Twitch kanalu u emisiji Dying 2 Know, kada su predstavili novi gameplay video i objavili datum izlaska igre.

Ljubitelji Dying Light svijeta pronašli su jedan zanimljiv detalj u spomenutoj emisiji i to kod prvog gosta koji se tamo pojavio. Piotr Szymanek, Techlandov narativni redatelj, na sebi je nosio crnu majicu koja je bijelim slovima imala nešto ispisano. Nedugo nakon emisije, poznavatelji Photoshopa uspjeli su magičnim alatima otkriti što je točno pisalo.

Prema onome što se nalazi na majici, igrači će u Dying Lightu 2 moći birati između četiri klase. Melee, Tank, Healer i Long Range trebali bi biti odabiri koje će igrači odabrati prije početka igranja. Svaka od tih klasa imat će svoje karakteristike koje bi trebale utjecati na pristup misijama.

Prvi Dying Light nije imao klase, već se raznim aktivnostima usmjeravalo lika prema agilnosti, preživljavanju ili borbi. Kasnije su kroz DLC The Following dodane vještine vozača i legende. Do potvrde ove četiri klase trebamo čekati neke od sljedećih Techlandovih emisija, a upravo bi se one trebale emitirati u narednim tjednima.

Komentari (1)

  • Eomund

    03.06.2021 - 18:00

    Melee mi vise vuce na Rouge ako je ninja- uleti slabog armora,napravi puno dmg-a i bjezi,a poglavito kad ima i klasicni tank class.
    long range mi malo cak “uzima” od drazi ovakve igre jer je najintezivnije iz blizine.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?