HCL.HR

For Honor ulazi u drugu sezonu s dva nova borca

Zoran Žalac 28.04.2017.   •   0 komentara


Nova sezona kompetitivnog natjecanja u For Honoru započinje idućeg mjeseca kada će se Vikinzima, vitezovima i samurajima pridružiti Centurion i Shinobi jedinice.

for-honor-sezona-2

Shadow and Might naziv je službene druge sezone natjecanja u For Honoru, događaja koji ujedno donosi i značajne nove sadržaje za igru. Pod tim prvenstveno mislimo na proširivanje palete igrivih klasa s tri na pet jer se Vikinzima, vitezovima i samurajima pridružuju jedinice Centurion i Shinobi.

Borci Centuriona orijentirani su prema strateškoj borbi “prsa o prsa”, a bojište vide kao šahovsku ploču. Shinobiji su pak ninja ratnici koji se gotovo plesnim ritmom kreću po bojištu i upućuju precizne udarce tradicionalnim japanskim Kusarigama oštricama.

Osim novih klasa, druga sezona uvodi Epic razinu opreme i rebalansira čitav sustav statistike za opremu. Početak je to novog rata frakcija nakon tijesne pobjede Vikinga u prvoj sezoni, sukoba koji će se voditi na novim mapama.

Druga sezona For Honora kreće od 16. 05. kada će vlasnici Season Passa imati pristup novim borcima dok će svi ostali moći otključati dodatne klase od 23. 05.

Označeno sa: , , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?