HCL.HR

GTA 5 Premium izdanje navodno stiže na PS4 i XONE u četvrtom mjesecu

Petra Rukav 13.03.2018.   •   6 komentara


Iako Rockstar još uvijek izigrava stidljivost, internetom kruže nove informacije kako posebno izdanje Grand Theft Auto V videoigre dolazi na Xbox One i PlayStation konzole sljedećeg mjeseca.

Prošloga mjeseca, njemački ogranak Amazona „slučajno“ se izlanuo kako Rockstar planira izdati takozvano Premium izdanje za njihov gotovo pet godina star Grand Theft Auto 5. Jučer pak je gaming portal Kotaku UK izvijestio kako su različiti izvori potvrdili da ćemo GTA V: Premium Edition zaista igrati na svojim Xbox One i PlayStation 4 konzolama, no malo kasnije no što smo to očekivali.

Konkretno, posebno izdanje petogodišnje Rockstarove igre trebalo je izvorno izaći za 10 dana, odnosno 23. 03.; međutim, tvrtka pod vlasništvom Take-Two Interactivea ipak je odgodila izlazak proizvoda za nekoliko tjedana. Drugačije rečeno, Grand Theft Auto V: Premium Edition izlazi negdje u četvrtom mjesecu ove godine.

Kao što je i za očekivati, ovaj poseban paket sadrži Grand Theft Auto V videoigru uz koju također stižu i svi dosad objavljeni DLC paketi, kao i Criminal Enterprise Starter Pack u vrijednosti od 40 dolara. Ovaj plaćeni dodatak lansiran je u dvanaestom mjesecu prošle godine, a navodno vrijedi više od 10 milijuna GTA dolara te uključuje brojne nekretnine, vozila, oružje, odjeću i tetovaže.

Nažalost, stare GTA iskusnjare nemaju se čemu previše veseliti s obzirom na to da novo izdanje ne sadrži baš nikakve nove sadržaje, no onima koji još uvijek nisu iskusili GTA avanturu u najnovijoj videoigri iz serijala, Premium izdanje poslužit će kao dobar početak da se lakše uhvate u koštac s ostatkom igrača u GTA Online.

Komentari (6)

  • Stryderist

    13.03.2018 - 21:18

    Niti jedan jedini story DLC nisu izbacili, a bilo je potencijala za puno sadržaja. GTA Online je ok, ima super stvari, produžio je trajanje igre, ali ostaje žal zbog nedostatka dodatnog single player sadržaja.

    • Slim1992

      @Stryderist, 14.03.2018 - 08:20

      Steta…al ocito je fokus bio na online…nadam se da sledeca igra u serijalu nece forsirati online, al s obzirom na popularnost tesko. Za sad se nadam da je ovo poslednji dodatak za ovu igru, vrijeme je da se ide dalje… na sledece projekte

  • Jere Zaja

    13.03.2018 - 22:58

    po meni bi trebao gta 5 izać za switch, ako se to dogodi

  • DjokaBA

    14.03.2018 - 00:27

    Sad ce i oni ko Bethesda sa Skyrimom, svako malo evo.

  • L3gi0naR

    14.03.2018 - 05:46

    Koje Premium izdanje?Jel ima koji Single DLC kao što je bilo za GTA IV?Uopće me ne zanima Online dio tih njihovih virtualnih bedastoća koje pokušavaju uvalit u ovo 50-to reizdanje igre stare 5 god.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?