HCL.HR

Igrači PUBG-a sutra polijeću prvom letjelicom

Zoran Žalac 14.01.2020.   •   7 komentara


Sutra u PlayerUnknown’s Battlegrounds stiže prva letjelica, a moći će ju voziti svi igrači na PC platformi.

Već se neko vrijeme u PUBG-u testirala prva letjelica, takozvani Motor Glider, a sada je to testiranje privedeno kraju. To znači da će se Motor Glider od sutra pojaviti na javnim serverima, barem u verziji za PC. Na konzolama će ista letjelica poletjeti početkom šeste sezone.

Motor Glider će biti dostupan na dvije mape: Erangel i Miramar. Moći će voziti dvoje igrača – pilota i putnika koji tijekom leta može koristiti oružje. No, neće svi igrači tek tako moći sjesti u letjelicu te se vinuti u zrak. Svaka letjelica na mapi pojavit će se praznog spremnika te će joj se prvo morati natočiti gorivo. A da bi se poletjelo, prvo se mora ostvariti brzina od 65 kilometara na sat. Nakon 70 kmh letjelica će se automatski podići s tla.

Iako prva letjelica u PUBG-u donosi određenu prednost, pogotovo na početku meča, tvorci igre upozoravaju da će za korištenje letjelice trebati određeno vrijeme privikavanja. Naime, u fazi testiranja 60% pogibija u letjelici događalo se rušenjem, odnosno zabijanjem letjelice u tlo ili objekt. Tek 25% vremena igrači su bili prizemljeni hicima svojih protivnika, a 13% vremena stradali su izlijetanjem u crvenu zonu.

Ova velika promjena za PUBG bit će balansirana tijekom nadolazećeg razdobolja pa ako vam odmah ne odgovara, ne treba odustajati od nje.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Agent

    14.01.2020 - 20:08

    Ako će upravljanje biti kao s motorima gdje u prvom licu sa maksimalnom brzinom svako malo završiš na glavi sumljam da će se puno koristit

    • Lord-Hrki

      @Agent, 14.01.2020 - 22:18

      jos malo pa cemo i tenkove dobit ko onu glupos za busit gume

    • Agent

      @Lord-Hrki, 14.01.2020 - 22:46

      tenk bi se barem dao vozit za razliku od motora koji su užasno napravili xD

    • michaisn

      @Agent, 15.01.2020 - 02:05

      Prije je bilo mnogo cesto u PUBG da se motor prevrne na glavu, ali su ga ispeglali vremenom, opet se moze desiti ali je teze nego prije. Kad si u zraku balansiras ga, ctrl da se naprijed nagne a space za nazad, kad se osjecaj razvije mogu se raditi akrobacije.

    • Agent

      @michaisn, 15.01.2020 - 08:57

      A nisam već dugo igrao,ali znam prije imam 10 killova u top 5 sam i završim na glavi s motorom,odmah izgubim volju za igru,gore nego da me cheater ubije

  • Gruja272

    14.01.2020 - 21:40

    Igrica je počela da gubi svoj izvorni smisao. U želji da naprave nešto novo i inovantno gubi se srž igre. Umesto da se pozabave gorecim problemima poput lošeg FPS-a na konzolama ili eventualno grafikom na istim oni se bave ovim…

  • FychoZ

    15.01.2020 - 08:30

    Bemti motor.. napravim 5 kilova, opremim se full, krenem prema centru i padnem s motora i eto me u lobbyu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?